Başkan Yılmaz'dan Minik Öğrencilere Ziyaret

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, belediye bünyesinde faaliyet gösteren kreşi ziyaret etti.

Yılmaz, beraberindeki eşi Hacer Yılmaz ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı denetiminde çalışan Çocuklar Emin Ellerde Kreşini ziyaretinde büyük ilgiyle karşılandı.

Burada eğitim gören minik öğrenciler ve öğretmenlerle görüşen Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kreşte 32 öğrenci bulunduğunu söyledi.

Çok fazla talep aldıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Her fırsatta burayı ziyaret ediyorum. Çocuklarımızı sınıflarında gördük, çok mutlular ve ardından öğretmenlerimizin dertlerini ve taleplerini dinledik. Varsa sorunları birlikte çözüm aradık. Daha önce kreşler bağımsızdı ancak şu anda Milli Eğitim Bakanlığına veya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlıklarına bağlandı.

Belediyemizin kreşi ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı denetiminde çalışıyor. Bizde bu çerçevede bakanlığının isteği doğrultuda ufak tefek eksiklerimizi giderdik. Kreşimizde 32 yavrumuz var deneyimli ve çalışkan personelimiz ve öğretmenlerimizle ailelere hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu gün öğretmenlerimizle yaptığımız toplantıda gelecekte daha iyi nasıl hizmet veririz onu konuştuk. En iyi yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır diyor bizde bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile