Baskan Yilmaz, Iftar Sofralarina Misafir Oluyor

Baskan Yilmaz, Iftar Sofralarina Misafir Oluyor

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Karapinar Mahallesi sakinlerinin iftar davetine icabet edip vatandaslarla birlikte oruç açti.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Karapinar Mahalle sakinleriyle sokak iftarinda bir araya geldi. Iftar öncesi tek tek masalari gezerek vatandaslarla sohbet eden Baskan Oktay Yilmaz, çocuklara oyuncak dagitti.

Ezanin okunmasiyla birlikte mahalle sakinleriyle orucunu açan Yilmaz, esi ile birlikte iftar sonrasi 11 yasindaki Yaren’in evine misafir olup Sahin ailesiyle bulustu.

Ramazani ayinin hakkini vererek idrak etmeye çaba sarf ettiklerini belirten Baskan Oktay Yilmaz, “Geçtigimiz yillarda doyasiya tadamadigimiz Ramazan’i yasamaya ve yasatmaya çalisiyoruz. Ramazan ayi birlik ve beraberlik ayi, Ramazan ayi magfiret ve bereket ayi. Bu bereketi vatandaslarimiz ile sik sik bir araya gelerek paylasiyoruz. Ramazani Serif bizim dini vecibemizin çok ötesinde halkimizla sosyal ve kültürel alanda bir araya geldigimiz duygu ve düsüncelerimizi paylastigimiz kirginliklari ortadan kaldirdigimiz iyi hasletlerimizi çok yüksek seviyeye çikarttigimiz mübarek bir ayimiz. Hemsehrilerimizle bulusmaya, onlarla sik sik bir araya gelmeyi sürdürecegiz. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaslarimizin Ramazan ayini kutluyorum ve Karapinar Mahallesi’ndeki hemsehrilerime nazik davetleri için tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile