Baskan Yüce Açiklamasi 'Bayramlar Birlik Ve Beraberligimizi Güçlendirdigimiz Mübarek Günlerdir'

Baskan Yüce Açiklamasi 'Bayramlar Birlik Ve Beraberligimizi Güçlendirdigimiz Mübarek Günlerdir'

Kurban Bayrami dolayisiyla Sakarya Muhtarlar Federasyonu, Sakarya Il Müftülügü, Sehit ve Gaziler Dernegi ile Büyüksehir itfaiyesine bayram ziyaretinde bulunan Baskan Yüce, “Bayramlar birlik ve beraberligimizi güçlendirdigimiz, dayanisma ve paylasma duygusu ile kardeslik baglarimizi kuvvetlendirdigimiz mübarek günlerdir. Rabbim nice bayramlara kavusmayi nasip eylesin” dedi.

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Kurban Bayrami dolayisiyla düzenlenen bayramlasma programlarina katildi.

Ilk olarak Ormanpark’ta Vali Çetin Oktay Kaldirim, milletvekilleri, kamu kurum ve kurulusu temsilcileri, ilçe belediye baskanlari, il ilçe müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaslarla bir araya gelerek bayramlasan Yüce, daha sonra Büyüksehir itfaiyesinde görevi basinda olan itfaiye erlerinin bayramini tebrik ederek kolayliklar diledi.

Baskan Yüce, bayram ziyaretlerini Sakarya Muhtarlar Federasyonu ile sürdürdü. Muhtarlar Federasyonu Baskani Erdal Erdem ve muhtarlarin karsiladigi Baskan Ekrem Yüce, “Sevginin kardesligin, birlik ve beraberligin habercisi olan Kurban Bayraminizi kutluyorum. Muhtarlarimiz bizim uç emirlerimizdir. Görev süremiz boyunca muhtarlarimizla yakin temas halinde çalistik ve çalismaya devam edecegiz” dedi.

Yüce, bayram ziyaretleri çerçevesinde Sakarya Il Müftülügü’nü de ziyaret etti. Il Müftüsü Mehmet Asik ve müftülük çalisanlarinin bayramini tebrik eden Yüce, hayirli bayramlar diledi. Baskan Yüce, Diyanet Isleri Baskanligi ve Türkiye Diyanet Vakfi isbirliginde sürdürülen vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak için, kurban vekaletini Il Müftüsü Mehmet Asik’a verdi.

“Sehit yakinlari ve gazilerimizin her zaman yanindayiz”

Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Kurban Bayrami ziyaretleri çerçevesinde Sehit ve Gaziler Dernegi’nde sehit yakinlari ve gazilerle bayramlasti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Sakarya Sube Baskani Mustafa Çolak, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Sakarya Sube Baskani Erol Demir, dernek üyeleri, sehit yakinlari ile bulusan Yüce, her zaman yanlarinda oldugunu vurguladi. Yüce, Sakarya’da birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulasmayi temenni ederek, “Bu topraklari bizlere emanet eden aziz sehitlerimizi rahmetle ve minnetle aniyor, gazilerimize hayirli uzun ömürler temenni ediyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile