Baskan Yücel, ALKÜ Gençlik Hizmetleri Birimi'ndeki Çalismalari Inceledi

Baskan Yücel, ALKÜ Gençlik Hizmetleri Birimi'ndeki Çalismalari Inceledi

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) içerisine ögrencilerin faydalanabilecegi birçok hizmet içeren Gençlik Hizmetleri Birimini ziyaret ederek çalismalari yerinde inceledi.

Baskan Yücel, egitime ve yeni nesle verdigi önemle hizmete geçirdigi Alanya Belediyesi ALKÜ Gençlik Hizmetleri Birimi’ni ziyaret etti. Baskan Yücel’in özel projelerinden olan Gençlik Hizmetleri Birimi, yeni egitim sezonunun açilmasiyla birlikte ALKÜ’lü ve AHEP’li ögrencilere hizmet vermeye basladi.

ALKÜ Rektörü Ekrem Kalan da Baskan Yücel’e ziyareti esnasinda eslik etti.

Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimi üniversite ögrencilerinin hayatini kolaylastiracak birçok hizmet veriliyor.

Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimi’nin yürüttügü Kampüs Alanya Mobil Uygulamasi’yla gençlere birçok avantaj saglaniyor. Alanya Belediyesi’nin ögrenci dostu Alanya projesi kapsaminda hayata geçirilen “Kampüs Alanya” mobil uygulamasiyla ögrenciler esnafla bulusacak ve ögrencilerin isletmelerden indirimli yararlanmasini saglanacak. Ayni zamanda ögrencilerin Alanya’da yasayacaklari hayati kolaylastiracak ve güzellestirecek birçok kisa yol mobil uygulamanin içinde yer aliyor.

"Ücretsiz çamasirhane servisi"

ALKÜ yerleskesinin içerisinde yer alan Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimi içerisinde ögrencilere ücretsiz olarak çamasirhane hizmeti sunarken ögrenci meclisi çalismalari, staj imkanlari, gönüllülük çalismalari istihdam kolayliklarinin saglanmasi gibi birçok konuda destek saglaniyor.

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, ögrencilerin ulasim konusunda sikinti yasadiklarini belirtmesi üzerine 27 kisilik belediye otobüsünü devreye soktu. Servis araci her 15 dakikada bir Kestel ALKÜ kavsagindan ALKÜ Tip Fakültesi kavsagina kadar sefer yaparak ögrencilerin üniversiteye ulasimini sagliyor.

"Kampüs Alanya"

Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimi hakkinda bilgi veren Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, “Birimimizde ihtiyaç sahibi ögrencilere burs ve sosyal yardim faaliyetleri olusturmak, üniversite yerleskesi etrafinda ve içinde ücretsiz servis hizmeti vermek, ulasim, restoran, kafe, konaklama, saglik ve market gibi çesitli indirimlerin saglanabilmesi için ögrencilere “Kampüs Alanya” uygulamasi ile destek saglamak, üniversitede okuyan ögrencilerin kisisel gelisimini arttirmaya yönelik sanatsal, kültürel, sportif kurslari ücretsiz açmak, egitim seminerleri düzenlemek, ulusal ve uluslararasi kültürel gezi organizasyonlari düzenlemek gibi birçok hizmetimiz yer aliyor” dedi.

Ögrencilere fayda saglayacak bütün projelerde paydas olacaklarini vurgulayan Baskan Yücel; “Alanya Belediyesi olarak ögrencilerimizin her zaman yanindayiz. Ögrenci dostu Alanya misyonuyla hayata geçirdigimiz Gençlik Hizmetleri Birimi de bu çalismalar kapsaminda yer aliyor. Projelerimizle gençlerimizin her daim yanlarinda olacagiz.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile