Baskan Yücel'den 150 Okula Spor Malzemesi Yardimi

Baskan Yücel'den 150 Okula Spor Malzemesi Yardimi

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel egitime verdigi destege devam ediyor. Ulusal ve Uluslararasi yüzlerce spor organizasyonuna ev sahipligi yapan ve 2024 Yili Sporun Baskenti seçilen Alanya’daki 150 okula spor malzemesi yardimi yapan Baskan Yücel, “Sporun ve sporcunun yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Alanya Belediyesi tarafindan düzenlenen 150 Okula Spor Malzemesi Dagitim töreni Atatürk Kapali Spor Salonu’nda gerçeklestirildi.

Programa; Alanya Kaymakami Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdogan, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Alanya Ilçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Hüseyin Direk, Alanya Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Yilmaz, Alanya Ilçe Spor Müdürü Emre Kildirgici, AK Parti Alanya Ilçe Baskani Mehmet Sarani Tavli, MHP Alanya Ilçe Baskani Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi Baskan Yardimcilari, Meclis Üyeleri ile spor malzemesi destegi alan 150 okulun müdürleri, beden egitimi ögretmenleri ve ögrenciler katildi.

Programda ilk konusmayi Alanya Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Yilmaz gerçeklestirdi. Alanya Belediyesi’nin ve Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in egitime her zaman büyük destekler verdiginin altinin çizen Müdür Yilmaz, “Kentimize okullar, kresler, etüt merkezleri ve kütüphaneler kazandiran bir belediye baskanimiz var. Kendisinin egitime verdigi destekler artarak devam ediyor. Her belediye egitimi ve sporu destekler ama Alanya Belediyesi bundan çok daha fazlasini yapiyor. Kendisine tüm okullarimiz ve ögrencilerimiz adina tesekkür ediyorum” dedi.



"En çok yatirimi egitime yapiyoruz"

Programda konusan Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, “Sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Alanya her seyin en güzeline layik bir sehir. Dünya’nin dört bir tarafindan göç alan ve ülkemizin 81 vilayetinden insanlarin yasadigi bir yer. Alanya her zaman bir medeniyet sehri olmustur. Sayin Kaymakamimiz ile birlikte bu sehrin degerine deger katmak için her zaman mücadele ediyoruz. Her seyin egitimle oldugunu düsünerek en çok yatirimlarimiz egitme yaptik. Okullar, yurtlar, kresler, kütüphaneler yaptiran bir yerel yönetim olduk. Selçuklu’ya baskentlik yapan sehrimiz spora da baskentlik yapiyor. Ilk defa bir Türk sehri Akdeniz Spor baskenti oldu ve Sayin Kaymakamiz ile ödülümüzü de aldik. Biz hem sporun hem de sporcunun yaninda olmaya devam ediyoruz. Ögrencilerimizin daha rahat spor yapabilmeleri için en çok ihtiyaç duyduklari spor malzemelerini onlara hediye etmek ve onlara destek olmak istedik” ifadelerini kullandi.

"Alanya’da her türlü spor organizasyonu basariyla gerçeklestiriliyor"

Alanya Kaymakami Dr. Fatih Ürkmezer ise, “Biz Alanya’ya turizmin baskenti diyoruz. Alanya’ya tarihin baskenti diyoruz. Alanya’ya huzurun baskenti diyoruz. Simdi de Sporun Baskenti olduk. Sayin Belediye Baskanimizla birlikte gittik ödülümüzü de aldik ve bunu resmilestirdik. Alanya’da her türlü spor organizasyonu basariyla gerçeklestiriliyor. Tabi ki 12 ay boyunca hem kapali hem açik alanlarda yapilan organizasyonlar bize bu unvani kazandirdi. Bugün de bu programda emegi olan herkese tesekkür ediyor, spor malzemelerinin okullarimiza hayirli ugurlu olmasini diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile