Baskan Yücel'den Miraç Kandili Mesaji

Baskan Yücel'den Miraç Kandili Mesaji

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, yarin aksam idrak edilecek Miraç Kandili’yle ilgili bir mesaj yayimlayarak vatandaslarin ve tüm Islam aleminin kandilini tebrik etti.

“Peygamberimizin Hz. Muhammed’in (s.a.v) mukaddes bir yolculukla Cenab-i Hakkin huzuruna kabulü anlamina gelen Miraç Kandili’ni, mübarek cuma aksami tüm Islam alemiyle birlikte idrak edecegiz” diyen Belediye Baskani Yücel, Miraç Kandili ve içinde bulundugumuz üç aylarin birlik, beraberlik ve kardeslige vesile olmasi temennisinde bulundu.

Baskan Yücel mesajinda su ifadelere yer verdi: “Içerisinde büyük hikmetler barindiran mübarek Miraç Kandili’nin ve üç aylarin, ülke ve milletçe yasadigimiz hazin depremin ardindan birlik ve beraberligimize fayda saglamasini dilerim. Müslümanlar için büyük önem arz eden böyle güzel bir vaktin faziletlerinden faydalanarak, kötülüklerin yerini baris ve kardesligin, birlik ve beraberligin almasini saglayalim. Bu kutlu gecenin yasadigimiz büyük afetin yaralarini hizlica sarmamiza, ülkemizde ve özellikle deprem bölgesinde yasayan tüm insanlarin acilarinin azalmasina, saglik, huzur ve mutlulugunun tesisine vesile olmasini dilerim. Dua ve ibadetlerin kabul oldugu, yapilan hayirlarin kat be kat sevap hanemize yazildigi bu günlerde dayanisma ve yardimlasmayi çogaltalim. Bu vesileyle pek çok gelismeyi bünyesinde barindiran bu kutlu gecenin, zor günlerden geçen ülkemiz ve dünyaya, hayir ve baris getirmesini Cenabi Allah’tan niyaz eder, vatandaslarimizin ve tüm Islam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten duygularimla tebrik ederim. Bir kez daha ülke ve millet olarak içerisinden geçtigimiz bu deprem felaketinde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar, yüce Türk milletine ise bassagligi ve geçmis olsun dileklerimi sunarim. Rabbim bizleri bir kez daha böylesine büyük acilarla sinamasin” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile