Baskan Yücel Kurban Kesim Yerlerinde Vatandaslarla Bulustu

Baskan Yücel Kurban Kesim Yerlerinde Vatandaslarla Bulustu

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Kurban Bayrami’nin ilk günü Alanya’da 4 farkli noktada olusturulan kurban kesim yerlerini ziyaret etti ve vatandaslarla bir araya geldi.

Alanya Belediyesi’nin Esgilik Dügün Salonu, Gazipasa Dolmus Duragi, Mahmutlar Santiyesi ve Payallar Hizmet Binasi’nda olusturdugu kurban kesim yerleri, Kurban Bayrami’nin ilk gününde vatandaslar tarafindan yogun bir sekilde kullanildi. Vatandaslar, veteriner hekimlerin kontrolünde temiz ve steril bir ortamda ücretsiz olarak dualarla kurbanlarini kestirdiler.

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, bayramin ilk günü kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, vatandaslarin bayramini kutladi. Kurban kesim yerlerindeki çalismalari da denetleyen Baskan Yücel’e vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Vatandaslarla bayramlasan Baskan Yücel, kesilen kurbanlarin hayirlara vesile olmasini dileyerek, "Alanya’mizda bir bayram coskusu daha yasiyoruz. Sehrin 4 farkli noktasinda olusturdugumuz kurban kesim yerlerinde temiz, hijyenik ve ücretsiz olarak vatandaslarimiza bayram süresince hizmet edecegiz. Bayramlar tüm Islam Aleminin birlik, beraberlik duygularinin pekistirildigi çok özel günlerdir. Bu birlik ve beraberligi kurban kesim alanlarinda hissetmek bizleri çok mutlu etti. Bu vesileyle tüm vatandaslarimizin mübarek Kurban Bayrami’ni kutluyor, herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile