Baskan Yücel Vatandasin Taleplerini Dinledi, Projelerini Paylasti

Baskan Yücel Vatandasin Taleplerini Dinledi, Projelerini Paylasti

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Uzunöz Mahalle Muhtari Ziya Özdemir’in daveti ile mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaslarin taleplerini dinleyen Baskan Yücel, projeler ve çalismalar hakkinda da vatandaslari bilgilendirdi.

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Uzunöz Mahalle Muhtari Ziya Özdemir’in daveti ile Uzunöz Mahallesi’nde vatandaslarin kahvalti sofrasina konuk oldu. Mahalle sakinlerinin karsiladigi Baskan Yücel, vatandaslara Dim Bölgesinde ve Alanya genelinde yapilan projeler ve çalismalar hakkinda bilgi verdi. Devam eden projeleri de vatandaslara aktaran Baskan Yücel, bölgedeki talepleri bildiklerini ve yogun bir sekilde çalismalara devam ettiklerini belirtti.

"Çalismaya devam edecegiz"

Vatandaslarin istek ve taleplerini de dinleyen Baskan Yücel, 10 yilda Alanya’nin çehresini bastan insa ettiklerini belirtti.

Bölgeye egitimden sagliga, kültür sanattan, sosyal donati alanlarina kadar pek çok hizmet getirdiklerini belirten Baskan Yücel, “Sizlerin talepleri ve yaptigimiz planlama dogrultusunda bölgemizdeki çalismalarimiza devam ediyoruz. Hepinizin bildigi gibi kentimize 8 yeni saglik ocagi ve 10’a yakin okul kazandirdik. Alanya’daki tasimali ve ikili egitime son verdigimiz gibi etüt merkezleri, kütüphaneler, yurtlar yaparak ögrencilerimizin yanlarinda olduk. 8 tane saglik ocagi yaparak saglik konusunda önemli adimlar attik. Daha önce dogu yaylalarimiz için açtigimiz saglik ocagindan bati yaylalarimiz içinde açtik. Sehir merkezinde ve beldelerimizde tamamladigimiz ve devam eden pek çok projemiz var. Bunlari yapabilmek için gece gündüz demeden çalisiyoruz, çalismaya da devam edecegiz” dedi.

Isteklerini Baskan Yücel’e ileten vatandaslar ziyaretleri içinde tesekkürlerini sundular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile