Baskan Zolan 1 Günde 6 Ilçeyi Ziyaret Etti

Baskan Zolan 1 Günde 6 Ilçeyi Ziyaret Etti

28 Mart’ta Bekilli, Baklan, Bozkurt, Pamukkale, Çivril ve Merkezefendi ilçelerini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya gelen Baskan Zolan, 1 günde yaklasik 550 kilometre yol kat ederek 6 ilçe ziyaretinde bulundu. Sabah erken saatlerde basladigi programini gece yarisi tamamlayan Baskan Zolan, “Enerjimizi, gücümüzü vatandasimizdan aliyoruz” dedi.



Ilçe ziyaretlerine yogun bir sekilde devam eden Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, esine az rastlanir bir rekora imza atti. 1 günde 6 ilçeyi ziyaret eden Baskan Zolan, yaklasik 550 kilometre yol kat ederek binlerce hemsehrisi ile kucaklasti. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan 28 Mart 2024 Persembe günü ilçe ziyaret programina Bekilli ilçesinin Kutlubey Mahallesi ile basladi.

Buradan Baklan ilçesini ziyaret ederek hemsehrileriyle kucaklasan Baskan Zolan, daha sonra Bozkurt ilçesinin Inceler Mahallesi ve ardindan Cumali Mahallesi’ni ziyaret etti. Bozkurt ilçesinin Sazköy ve Tutluca mahallerini de ziyaret ederek vatandaslarla bir araya gelen Baskan Zolan, Denizli Büyüksehir Belediyesi’nin Pamukkale ilçesindeki Akvadi Parki’nda düzenledigi iftar programina katildi.



Gittigi her yerde yogun ilgiyle karsilandi

Daha sonra Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’nin düzenledigi iftar programina da katilarak esnafla bulusan Baskan Osman Zolan, buradan Çivril ilçesinin Özdemirci Mahallesi’nde hemsehrileriyle bir araya geldi. Baskan Zolan son olarak Merkezefendi ilçe sinirlari içerisinde bulunan Sevindik Mahallesi’nde coskulu kalabaliga hitap etti. 28 Mart programinda Bekilli, Baklan, Bozkurt, Pamukkale, Çivril ve Merkezefendi ilçelerini ziyaret ederek hemsehrileriyle kucaklasan Baskan Zolan, 1 günde yaklasik 550 kilometre yol kat ederek esine az rastlanir bir rekora imza atti. Gittigi her yerde yogun ilgiyle karsilanan Baskan Zolan, güzel ev sahiplikleri için vatandaslara tesekkür etti.

“Hizmet destanlari yazmayi sürdürecegiz”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, 11 ayin sultani ramazan ayinin manevi atmosferini tüm hemsehrileriyle paylasmak için yogun bir program gerçeklestirdiklerini söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren her zaman vatandaslarla iç içe olduklarini vurgulayan Baskan Zolan, “Allah’ima sükürler olsun güzeller güzeli sehrimizde tas üstüne tas koymaya, gelecege eser birakmaya devam ediyoruz. Insallah vatandaslarimizin teveccühü ile hizmet destanlari yazmayi sürdürecegiz. Güler yüzüyle her zaman bizleri destekleyen, motivasyonumuzu artiran hemsehrilerime yürekten tesekkür ediyorum. Biz, bitmek tükenmek bilmeyen bu enerjimizi, bu gücümüzü vatandasimizdan aliyoruz. Allah’im razi olsun. Insallah el ele gönül gönüle yolumuza devam ederiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile