Baskan Zolan, '93 Yillik Onur Ve Coskuyu Yüregimizde Hissediyoruz'

Baskan Zolan, '93 Yillik Onur Ve Coskuyu Yüregimizde Hissediyoruz'

Türk milletinin varolus mücadelesinin büyük kahramani Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 93 yil önce Denizli’yi ziyaret ederek onurlandirdigini belirten Baskan Zolan, “Ecdadimiz gibi bizler de 93 yillik onur ve coskuyu yüregimizde hissediyoruz. Bu gurur hepimizin” dedi.



Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, 4 Subat 1931’de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinin yildönümü dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Büyük Önder Atatürk’ün 93 yil önce Denizlililerle bulustugu günün kent için çok önemli oldugunu vurgulayan Baskan Zolan, “Milli Mücadele atesinin ilk kivilciminin yakildigi yerlerden biri olan Denizli’miz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bagimsizlik mücadelesinde simsiki sahip çiktigi Atatürk’ü 93 yil önce bagrina basmanin mutlulugunu yasamistir. Ne mutlu ki bugün böyle serefle yâd ettigimiz bir hatiraya sahip olmanin onurunu yasiyor, ecdadimiz gibi bizler de 93 yillik onur ve coskuyu yüregimizde hissediyoruz. Bu gurur hepimizin” ifadelerini kullandi.

Denizli’nin topyekün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdigi muasir medeniyet seviyesine ulasmak için gece gündüz çalistigini, bugün sanayide, tarimda, ticarette, turizmde, kültür ve sanat alaninda bir dünya kenti haline geldigini isaret eden Baskan Zolan, sunlari kaydetti: “Büyük Önder’in baslattigi bu yolda büyük ve güçlü Türkiye için gayret etmeye devam ediyoruz. Bu duygu ve düsüncelerle, Türk milletinin bagimsizligi için önderlik eden basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelenin tüm kahramanlarini saygi, minnet ve rahmetle yad ediyor, 93 yil önce Ata’mizi sehrimizde agirlamanin heyecan ve mutlulugunu bugün de yasadigimizi ifade ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile