Baskan Zolan'dan Baklan'da Vatandaslarla Bulustu

Baskan Zolan'dan Baklan'da Vatandaslarla Bulustu

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Baklan ilçesinde vatandaslarla ve Baklan Belediye Baskani Gülsever ile el ele vererek ilçede birçok hizmet gerçeklestirdiklerini anlatti.



Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsaminda Baklan’i ziyaret ederek hemsehrileriyle bir araya geldi. Vatandaslarin yogun ilgisi ile karsilanan Baskan Zolan’in ilçe ziyaretine MHP Denizli Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, Baklan Belediye Baskani Yusuf Gülsever, AK Parti ilçe teskilati ve beraberindekiler eslik etti. Ilk olarak AK Parti Baklan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açilisina katilan Baskan Zolan, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Bir süre Baklanli hemsehrilerinin istek ve önerilerini dinleyen Baskan Osman Zolan, esnafa da hayirli isler diledi. Baskan Osman Zolan, Denizli’nin büyüksehir olmasiyla birlikte, “Sehir merkezinde ne varsa ilçelerimizde de, köylerimizde de o olacak, kimsenin ayagi toza çamura degmeyecek” dediklerini hatirlatti.

“Sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz”

Baskan Zolan, “Sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz’ dedik ve çok sükür dönüp geriye baktigimizda Baklan’imizda ve Denizli’mizde hizmet destanlari yazdik” ifadelerini kullandi. Baklan Belediye Baskani Gülsever ile el ele vererek ilçede birçok hizmet gerçeklestirdiklerini anlatan Baskan Zolan, söyle konustu: “Baklan’imiz daha da güzel olacak. Insallah bu güzellikleri hep beraber yasamaya devam edecegiz. Bizler vatan sevdalisiyiz, millet sevdaliyiz. Önemli olan vatanimizi, milletimizi daha güzel hale getirmek. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da hep beraber o güzelligi insa etmeye devam edecegiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile