Baskan Zolan'dan Yüreklere Dokunan Paylasim

Baskan Zolan'dan Yüreklere Dokunan Paylasim

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’in Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yildönümü nedeniyle sosyal medya hesaplarindan paylastigi kisa film yüreklere dokundu. Atatürk’ün temsili olarak zeybek oyunu ile canlandirildigi film büyük begeni topladi.



Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramizdan ayrilisinin 84. yildönümü nedeniyle sosyal medya hesaplarindan kisa film paylasti. Çekimlerinin Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapildigi kisa film bir kiz çocugunun “O bizim altin saçli, mavi gözlü kahramanimiz” sözleriyle baslarken, klipte Ege yöresine ait halk oyunu zeybek müziginin kullanilmasi dikkat çekiyor. Çocuklarin Atatürk’e sevgi ve özlemini anlatan sözleriyle devam eden kisa filmde daha sonra Denizli Büyüksehir Belediyesi Halk Oyunlari Toplulugu sahneye çikarak yöreye ait zeybek oyununu sergilemeye basliyor.

Büyük begeni topladi

Görsel bir sova dönüsen klipte sahnenin dumanlarla kaplanmasinin ardindan ortaya çikan, Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu oyuncusu Burak Ecmel Nayir’in canlandirdigi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün temsili zeybek oyunu ise izleyicileri kendisine hayran birakiyor. Baskan Osman Zolan’in paylasimini yaptigi yüreklere dokunan kisa filmin finali ise, "Sevgi, saygi ve özlemle" yazisi ile tamamlaniyor. 9 Kasim gecesi Baskan Zolan’in Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yildönümü nedeniyle sosyal medya hesaplarindan paylastigi kisa film vatandaslar tarafindan büyük begeni topladi.

"Sevgi, saygi ve özlemle"

Baskan Zolan, cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ahirete irtihalinin 84. Yildönümünde sevgi, saygi ve özlemle andiklarini ifade ederek, “Bu güzel filmin hazirlanmasinda katki sunan Nezihe-Derya Baltali Bilim ve Sanat Merkezi ögrencileri, halk oyunlari ve tiyatro ekibimiz ile emegi geçen herkese tesekkür ediyor, basta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canini ve kanini veren ecdadimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile