Baskan Zolan; 'Mübarek Gece, Birlik Ve Beraberligimizi Pekistirsin'

Baskan Zolan; 'Mübarek Gece, Birlik Ve Beraberligimizi Pekistirsin'

Üç aylarin baslangicini müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm Islam cografyasi ve Türkiye’ye baris ve huzur getirmesini dileyen Baskan Zolan, "Tüm Islam aleminin, ülkemizin ve hemsehrilerimin Regaip Kandili’ni kutluyorum” dedi.



Üç aylarin baslangicini müjdeleyen Regaip Kandili dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Regaip Kandilinin dualarin, samimiyetin ve iyiliklerin bolca paylasildigi bir gece olarak manevi iklimin çok yogun yasandigi mübarek 3 aylarin müjdecisi oldugunu belirtti.

Kalplerdeki huzur ve birliktelik duygularinin yüceligini bu mübarek gecede bir kez daha yasamaktan dolayi büyük bir mutluluk duyduklarini kaydeden Baskan Zolan, “Üç aylarin baslangici, manevi bir yolculuga çiktigimiz bu mübarek zaman diliminde, gönüllerimizi bir araya getirme firsatini degerlendirmenin önemini hep birlikte idrak ediyoruz. Bu özel gecede, sevdiklerimizle bir araya gelerek manevi anlamda bir temizlik yapmali, geçmiste yasanan küskünlükleri unutarak kardeslik duygularimizi tazelemeliyiz” ifadelerini kullandi.

Regaip Kandili’nin tüm Islam cografyasi ve Türkiye’ye baris ve huzur getirmesini dileyen Baskan Zolan, sunlari kaydetti:

“Bu vesileyle, dualarimizin kabul olmasini yürekten temenni ediyorum. Bu mübarek gece, birlik ve beraberligimizi daha da pekistirerek, sevgi dolu yarinlara birlikte yürüme azmimizi artirsin. Rabbimden, ülkemize, milletimize ve tüm Islam alemine baris, saglik ve huzur dolu günler diliyorum. Tüm Islam aleminin, ülkemizin ve hemsehrilerimin Regaip Kandilini kutluyorum"
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile