Başkan Zolan, Vatandaşlarla İftarda Bir Araya Geldi

Başkan Zolan, Vatandaşlarla İftarda Bir Araya Geldi

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün kentin farklı bir mahallesinde kurduğu iftar sofrası bu kez Eskihisar Mahallesi’ne kuruldu.


Denizli Büyükşehir Belediyesi her gün sürdürdüğü mahalle iftarı programını bu kez Eskihisar Mahallesi'nde düzenledi.

İftar sofrasında Eskihisarlılar ile bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan yoğun ilgi ile karşılandı. Eşi Berrin Zolan ile birlikte tek tek vatandaşların Ramazan'ını kutlayan Başkan Zolan, iftar sonrası yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi

Ramazan ayının güzellikleriyle geldiğini kaydeden Başkan Zolan, "Ramazan güzellikleriyle yaşanıyor. Denizli'de Ramazan'ın geldiği her yönüyle belli oluyor. Yıllardan beri yapmış olduğumuz mahalle iftarlarında, yine sizlerle aynı sokakta, aynı sofrada buluşmak ve aynı lokmayı paylaşmak için geldik. Allah birliğimizi daim eylesin" dedi.

Denizli'nin artık büyükşehir olduğunu hatırlatan Başkan Zolan, "Artık iki noktadan hizmet alacaksınız. Eskihisar Mahallesi'ne hem büyükşehir olarak biz hem de Merkezefendi İlçe Belediyesi hizmet verecek. İnşallah Eskisar'ın dertlerini, taleplerini, arzularını, isteklerini; baştan aşağı ne gerekiyorsa, el ele tutuşacağız, kol kola gireceğiz, birbirimize sımsıkı sahip çıkacağız ve hep birlikte yerine getireceğiz" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile