Başkanlar Pertekliler Gecesinde

Başkanlar Pertekliler Gecesinde

Ankara Pertekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği gece Çankaya’nın Başkanlarını bir araya getirdi.

Pertekliler Derneğinin birlik ve beraberlik içerisinde, yok edilmeye çalışılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma etkinliklerinin yapıldığı haftaya denk getirdikleri gece CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve Çankaya Belediyesi eski Başkanı Doğan Taşdelen’i buluşturdu.

Derneğe katkılarından dolayı teşekkür plaketine layık görülen CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin’e plaketini Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık verdi. Perçin, plaketi alırken cumhuriyet değerlerinin birer birer yok edilmeye çalışıldığı bir dönemde böylesine anlamlı bir geceye katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Aslında birbirimize yürüme mesafesindeyiz ama çok uzağız. Böyle günleri çoğaltalım ve bir araya gelelim, bir olalım diri olalım. Bizleri bir araya getiren Pertekli dostlara teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.

Anadolu’nun özgürlük yürüyüşünde mücadele vermiş Perteklilerin aydın ruhunu yansıttığı, Türkiye’yi ileri götürecek barış ve beraberlik buluşmasında bulunmaktan heyecan duyduğunu belirten Tanık, “Yüreği Dersimden geçmiş, oranın suyunu içmiş bir Belediye Başkanı olarak, Dersimli bir başkana Dersimliler adına plaket vermekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile