Baskanlardan Develi'nin Mahallelerine Dogalgaz Müjdesi

Baskanlardan Develi'nin Mahallelerine Dogalgaz Müjdesi

Büyüksehir Meclisinde oy birligiyle alinan 1/5000 ölçekli imar plani neticesinde Develi’nin 1. Etap mahalleleri Tombak, Sarica, Öksüt, Zile, Gazi ve Karacaviran’in dogalgaza kavusmasi için imar çalismasi basladi.

Alinan karardan ve çalismalarin baslamasindan dolayi Gazi Mahallesi Muhtari Mehmet Ceran, Karacaören Mahallesi Muhtari Ibrahim Koyuncu, Öksüt Mahallesi Muhtari Yusuf Okur ve Sarica Mahallesi Muhtari Bekir Ulusoy, Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar’a tesekkür ziyaretinde bulundu.

Dogalgaz için gerekli alt yapi çalismalarinin tamamlanmasinin hemen sonrasinda sicak asfalt çalismalarinin da baslayacagini belirten Belediye Baskanimiz Mehmet Cabbar, “Dogalgaz nimetinden bütün mahallelerimizin istifade etmesi için gayret göstermeye devam ediyoruz. 16 bin dogalgaz abonesi olan ve bunu ilçemizin her kirsal mahallesine ulastirmak için girisimlerimiz devam etmekte. Bu hususta 1. Etap mahallelerimizde Büyüksehir Belediye Meclisinde oy birligiyle alinan 1/5000 imar karari sonrasi imar çalismalari baslamis bulunmakta. Her zaman oldugu gibi dogalgazin mahallelerimize ulasmasinda da desteklerini esirgemeyen Büyüksehir Belediye Baskani hemserimiz Dr. Memduh Büyükkiliç’a tesekkür ediyor; çalismalarin hayirli, ugurlu olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile