Başkent'te Altındağ ve Mamak'ın bazı mahallelerinde su kesintisi

Altındağ ve Mamak'ın bazı mahallelerinde, içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle 3 Kasım Çarşamba günü su kesintisi yapılacak.

Altındağ Bost

Altındağ ve Mamak'ın bazı mahallelerinde, içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle 3 Kasım Çarşamba günü su kesintisi yapılacak.

Altındağ Bostancık Caddesi'ndeki pompa istasyonunda yapılacak İçme suyu bağlantı çalışması nedeniyle 3 Kasım 2010 Çarşamba günü saat 08.00'den saat 16.00'ya kadar 8 saat süreyle, Altındağ ve Mamak'ın bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak. 3 Kasım Çarşamba günü 8 saat süreyle su kesintisi yapılacak yerler şöyle:

Altındağ: Battalgazi, Alemdağ, Başpınar, Çamlık, Karapürçek, Beşikkaya, Ferudun Çelik, Engürü, Yavuz Selim, Gökçen Efe, Yılmazlar, Sinan Paşa, Hayri Akmanlar, Candarlı, Orhan Gazi, Yiğitler, Ulubatlı Hasan, Atıfbey, Doğan Şehir ve Kartallar Mahallesi'nin tamamı.

Doğantepe, Ulubey, Yamaç Mahallesi ve Sitelerin üst kısımları ile Önder (Bayram Sokak Üst Kısmı) ve Yıldıztepe Mahallelesi'nin bir kısmı.

Mamak'ta, Çiğiltepe Askeri Lojmanları, PTT Evleri ile Etkin, Başak, Altıağaç, Tepecik, Köstence, Dostlar ve Araplar Mahallesi. Bostancık ve Karapürçek caddelerinin tamamı ile Harman, Karaağaç, Derbent ve Hüseyin Gazi mahallelerinin üst kısımları.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile