Baskent’te ulasimin konforlu ve kesintisiz olmasi için çalismalarini sürdüren Ankara Büyüksehir Belediyesi, EGO otobüsleri, rayli sistemler ve özel halk otobüslerinden sonra özel toplu tasima araçlarinda da Ankarakart kullanimini yayginlastiriyor. EGO Genel Müdürlügü, toplu ulasimda Ankarakart’a gelen yogun talep üzerine Polatli ilçesinde de geçiyor.
9 ilçede 207 özel toplu tasima araci Ankarakart kullaniyor
Bugüne kadar Çubuk-Ankara hattinda 59, Akyurt-Ankara hattinda 37, Elmadag-Ankara hattinda 19, Kahramankazan-Ankara hattinda 28, Sirkeli-Ankara hattinda 12, Lalahan-Ankara hattinda 16, Hasanoglan-Ankara hattinda 18, Oyaca-Ankara hattinda 6 ve Kalecik-Ankara hattinda ise 12 adet olmak üzere toplam 207 özel toplu tasima aracinda Ankarakart kullanilmaya baslandi. EGO Genel Müdürlügü, son olarak yaptigi çalisma ile Polatli-Ankara
hattinda 35, Polatli-Haymana hattinda 2, Polatli-Beypazari hattinda 1 özel toplu tasima aracina elektronik ücret toplama sistemi kurulumunu tamamladi. Polatli ilçesinde 30 Mayis Pazartesi gününden itibaren Baskentliler Ankarakart’i kullanabilecek.
Baskent'te Ankarakart Yayginlasiyor
EGO Genel Müdürlügü, Ankara’nin çevre ilçelerine ulasim hizmeti veren özel toplu tasima araçlarinda Ankarakart’i yayginlastiriyor. 30 Mayis Pazartesi gününden itibaren Polatli-Ankara hattinda 35, Polatli-Haymana hattinda 2 ve Polatli-Beypazari hattinda ise 1 araçta Ankarakart geçerli olacak.



















