Baskent'te Hirsizlik Ve Uyusturucuyla Mücadele Operasyonu Açiklamasi 421 Sahsa Adli Islem Uygulandi

Ankara Il Jandarma Komutanligi ekiplerince, suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalismalar çerçevesinde hakkinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan 3 kisi ceza infaz kurumlarina teslim edildi. Ayrica, çesitli suçlardan aranan 421 sahsin da yakalanarak haklarinda adli islemlerin baslatildigi bilgisine ulasildi.

"Kullanmak için uyusturucu veya uyarici madde satin alma, bulundurma ve kullanma" ve "bina içinde muhafaza altina alinmis esya hakkinda hirsizlik" suçlarindan aranan ve hakkinda 4 yil 2 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan H.H.A. ve "trafik güvenligini kasten tehlikeye sokma" suçundan aranan ve hakkinda 2 ay 15 gün kesinlesmis hapis cezasi bulunan M.A.Y. adli sahis Çubuk ilçesinde yakalanarak Sincan Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.

Ayrica, "kullanim geregi açikta birakilmis esya hakkinda hirsizlik" suçundan aranan ve hakkinda 2 yil 9 ay 22 gün kesinlesmis hapis cezasi bulunan Ö.Ü. adli sahsin da Çubuk ilçesinde yakalanarak Sasmaz Açik Ceza Infaz Kurumuna teslim edildigi bilgisine ulasildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile