Başkent'te Uyuşturucu Operasyonu

Başkent'te Uyuşturucu Operasyonu

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, 5 bin 577 adet kaçak sigara ile 2 bin 49 paket esrar ele geçirildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda, bazı kişilerin illegal yollardan temin ettikleri kaçak sigara ve esrarı Doğu ve Güneydoğu illerinden gelmekte olan yolcu otobüsleri ile Ankara ve İstanbul başta olmak üzere diğer illerde de piyasaya sürecekleri belirlendi.

Yapılan tespitlerin ardından jandarma ekipleri narkotik detektör köpeklerini de kullanarak Ankara-İstanbul TEM Otoyolu Kazan Gişeleri'nde doğu illerinden gelen 3 ayrı yolcu otobüsünde yapılan arama yaptı.

Yapılan aramalarda, A.Ç., S.Ç. ve Ş.D. isimli yolculara ait valiz ve çantalarda 5 bin 577 paket kaçak sigara, H.B ve A.G. isimli kişilere ait valiz ve çantalarda 2 bin 49 paket kubar esrar ele geçirildi.

Zanlılar, A.Ç., S.Ç., Ş.D., H.B. ve A.G haklarında Kaçakçılıkla Mücadele Kanununca yasal işlem yapılmak üzere gözaltına alındı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile