Baskentliler Altinfest'te Doyasiya Eglendi

Baskentliler Altinfest'te Doyasiya Eglendi

Ankaralilar “Altinfest” ile costu. Altindag Belediyesi tarafindan düzenlenen “Altinfest” ilk gününde binlerce kisiyi agirladi.

Ankara’da festival heyecani basladi.

Altindag Belediyesi tarafindan, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda düzenlenen “Altinfest” ile 7’den 70’e herkes keyif dolu saatler geçirdi. Baskent Millet Bahçesi’nde, her yastan binlerce kisiyi bir araya getiren Altinfest, tüm katilimcilari eglencenin doruguna ulastirdi.

Dopdolu bir festival

Ankara’ya 19 Mayis coskusunu yayan Altinfest’in ilk gününde renkli anlar yasandi. Spor etkinlikleri, tiyatro, 12D sinema, karaoke, Formula 1 ve Slot car heyecani Altinfest’te eglenceyi doruga ulastirdi. Altindag Belediye Baskani Asim Balci’nin katilimi gerçeklestirilen mesaleli fener alayi ise yüzlerce kisiyi bir araya getirdi. Fener alayina AK Parti Altindag Ilçe Baskani Fatih Bildik ile MHP Altindag Ilçe Baskani Emin Sitki Aktas da katildi.

Yürüyüse yüzlerce Ankarali da coskuyla eslik etti. Sahne etkinlikleri ise her yastan katilimcinin büyük begenisini topladi. Sahnede bütün hünerlerini sergileyen Kale’nin Altin Çocuklari izleyenlerden tam not aldi.

Çocuklar doya doya eglendi

Festival kapsaminda en çok eglenen ise çocuklar oldu. Ilüzyon, Jönklör, Bando, Palyaço, Yüz boyama ve Rodeo gibi etkinliklerle eglenen çocuklar, alana kurulan oyun gruplarinda ise gönüllerince oynama imkani buldu. Altinfest’e katilan herkes, festivalden yüzü gülerek ayrildi.

“Konserlerde bulusalim”

Festival kapsaminda 20 Mayis Cuma aksami saat 20:00’de Ilyas Yalçintas, 21 Mayis Cumartesi günü saat 18:00’de ise pop müzigin sevilen ismi Tugba Yurt Ankaralilarla bulusacak. 22 Mayis Pazar günü ise Ankaralilari bir sürpriz bekliyor. Unutulmaz sarkilari ve degisik yorumuyla, Türk müzigin essiz sesi Kiraç, sahnede yerini alacak. Saat 20:00’de sahne alacak olan Kiraç, hiç unutulmayan eserlerini baskentliler için seslendirecek.

“Herkesi bekliyoruz”

19 Mayis coskusunun Altindag’dan baslayarak tüm Ankara’ya yayildigini söyleyen Baskan Asim Balci “19-22 Mayis tarihleri arasinda Ankaralilar eglenceye doyacak, 19 Mayis coskusu Altindag’dan Ankara’ya yayilacak demistik, öyle de oldu. Festivalin ilk gününde Ankaralilar adeta akin etti. Eglence maratonumuz devam ediyor. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile