Baskentte Uyusturucu Tacirlerine Darbe

Baskentte uyusturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalismalarda 4 kisi gözaltina alindi. Çok sayida sentetik ecza maddesi ve uyusturucu madde ele geçirildi.

Ankara Il Jandarma Komutanliginca, uyusturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalismalar çerçevesinde12 - 18 Mayis tarihleri arasinda Mamak Ilçesi Zirvekent Mahallesinde Y.N., D.K. ve M.D. adli sahislarin uyusturucu madde satisi yaptigi bilgisine ulasildi. Ankara Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Y.N. D.K. ve M.D. adli sahislarin adreslerinde yapilan arama sonucunda, 94 adet Regapen, 84 adet Symra, 34 adet Galara, 32 adet Pegadin satisi yasak olan uyusturucu ve uyarici hap, 200 miligram içerigi bilinmeyen sivi madde ve 6 gram kubar esrar oldugu degerlendirilen uyusturucu madde ele geçirildi.

Etimesgut Ilçesi Atayurt Mahallesinde Jandarma devriyesince, süpheli hareketler sergileyen B.G. adli süpheli sahsin üzerinde yapilan aramada, 1 adet aparat payp ve 1 gram metamfetamin oldugu degerlendirilen uyusturucu madde ele geçirilmistir. Bahse konu 2 olayda uyusturucu madde ve ele geçen malzemelere el konularak, toplam 4 sahis gözaltina alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile