Baskentte Zabita Adaylari Sözlü Ve Uygulamali Mülakatta Ter Döküyor

Baskentte Zabita Adaylari Sözlü Ve Uygulamali Mülakatta Ter Döküyor

Ankara Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskanligi tarafindan liyakat esasina göre alinacak bin 250 aday arasindan seçilecek 250 zabita memuru için sözlü ve uygulamali mülakat süreci basladi.

Ankara Büyüksehir Belediyesinin KPSS puanina göre alim yapacagi 250 zabita memuru için sözlü ve uygulamali mülakat süreci basladi.

Atatürk Spor ve Sergi Sarayi’nda gerçeklesen iki asamali sinavda bin 250 aday ter dökerken, uzman egitmenler esliginde fiziki yeterlilik parkurunu tamamlayan adaylar sözlü mülakata aliniyor. Sinavlar katilan adaylar, uzman egitmenler esliginde fiziki yeterlilik parkurunu tamamladiktan sonra sözlü mülakata aliniyor.

Sinav 14 Temmuz’a kadar devam edecek

Pandemi süreci nedeniyle adaylar HES kodu kontrolü ile birlikte atesleri ölçüldükten sonra uygulamali sinava tabi tutuluyor. 14 Temmuz tarihine kadar haftada 6 gün devam eden uygulamali sinavi tamamlayan adaylar, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Mustafa Kemal Çokakoglu, Zabita Daire Baskani Mustafa Koç, Yazi Isleri ve Kararlar Daire Baskani Ulas Altun, Insan Kaynaklari ve Egitim Daire Baskanligi Personel Sube Müdürü Suat Demirel ve Hizmet Içi Egitim Sube Müdürü Resul Kökten’in olusturdugu sinav kurulunda sözlü mülakata çagriliyor.

‘‘Günde 100 adayi mülakata çagiriyoruz’’

Zabita Memurlugu için günde 100 adayi mülakata çagirdiklarini belirten Zabita Sube Müdürü Bülent Dilkay Seyda, sinav süreci ile ilgili, “Mülakatlara basladik. Lisans ve ön lisans siralamasina göre devam edecek. Günde 100 adayi mülakata çagiriyoruz. Adaylar önce fiziki yeterlilik parkurunu tamamliyor sonra sinav kurulu huzurunda sözlü mülakata katiliyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile