Baskentteki Arkadas Cinayeti Kamerada

Baskentteki Arkadas Cinayeti Kamerada

Ankara’da alkol aldigi iddia edilen iki arkadas arasinda çikan biçakli kavgada bir kisi hayatini kaybetti. Cinayetin ailevi meseleden dolayi meydana geldigi ileri sürülürken, korku dolu o anlar ise bir dükkânin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Olay, Ankara’nin Çankaya ilçesine bagli Cebeci semtindeki bir beyaz esya tamir dükkâninda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alkol aldigi iddia edilen iki arkadas Refik Öztürk ile Volkan Akpinar, tartismaya basladi.

Kisa sürede alevlenen tartisma kavgaya dönüstü. Refik Öztürk, kavganin büyümesi üzerine Volkan Aktürk’ü vücudunun 7 yerinden biçaklayarak agir yaraladi. Çevre sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Saglik personellerinin tüm çabalarina ragmen kurtarilamayan Akpinar, olay yerinde hayatini kaybetti. Cinayeti isledigi dükkândan elini koluna sallayarak çikan Refik Öztürk ise kisa sürede yakalandi. Öztürk’ün Ankara Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi’ndeki sorgusunun devam ettigi ögrenildi. Olayla ilgili sorusturmanin devam ettigi aktarilirken, zanli Öztürk’ün daha önce çok sayida sabika kaydinin oldugu belirtildi. Olayin yasandigi anlar ise bir dükkânin güvenlik kamerasi tarafindan anbean kaydedildi.

“Adam yarali olarak yatiyorken, ‘Sen daha ölmedin mi?’ deyip birkaç biçak darbesi daha savurdu”

Olayin taniklarindan çevre esnaf Ahmet Kulga, “Burada konusuyorlardi. Bir anda arbede yasandi. Ölen kisinin üstüne yürüdü ilk basta. Sonra konusmak için içeri girdiler. Içerde adamin çok fazla yerinden biçakladilar. Mahalle sakinleri toplandilar, yaraliyi disari çikartmak istediler. Adamin disari çikmasina izin vermedi. Adam yarali olarak yatiyorken, ‘Sen daha ölmedin mi?’ deyip birkaç biçak darbesi daha savurdu. Polisler gelince kaçmaya çalisti ama yakalandi. Saglik ekipleri geldi. Müdahalede bulundular. Dükkânin en arkasinda biçakladi, adam sürüne sürüne dükkânin önüne kadar geldi. Ölen kisi, ‘Nefes alamiyorum’ diye bagiriyordu. Adam disarida çirpindi, gece de öldügü haberini aldik. Dükkânin içi kan doluydu. Zanli, polisler geldiginde asagi dogru kaçmaya çalisti. Asagi tarafta yakalandi. Sabikali bir kisiymis. Geçen de buraya gelmisti. Esnafa biçak savurmustu. Polisler yine geçen alip götürdüler. Dün de ölen kisiye saldirdi” ifadelerine yer verdi.

“Asiri kan vardi”

Çevre esnaflardan bir digeri Hasan Aslan ise “Içeride oturuyorlardi. Ardindan bir gürültü geldi. Biz biçaklama olayi oldugunu bilmiyorduk. Kavga çikti sandik. Içeride vatandasi biçaklamis. Insanlar uzun süre içeri giremedi. Kendisi de çikmadi. Katil zanlisi dükkândan çikti, asagiya dogru gitti. Kanlar içerisindeydi. Biz ilk gördügümüzde kendindeydi, bilinci açikti. Çok kan kaybettigi için zamanla kötülesiyordu. Olayin ardindan kalabalik olustu. Insanlar birikti. Polisler ve saglik ekipleri geldi. Neden çiktigina dair bilgimiz yok. Katil zanlisi buraya 2 önce geldi. Tamirciydi. Ölen sahsi ise mahalleden biliyorduk, taniyorduk. Arada sirada bizden alisveris yapardi. Asiri kan vardi. Zaten mahallede iki üç gündür huzursuzluk vardi. Insanlara bagirip, çagirirdi. Problemli birisiydi” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile