Baspehlivanlar Arasindaki Sözlü Tartisma, Gerginlige Dönüstü

Baspehlivanlar Arasindaki Sözlü Tartisma, Gerginlige Dönüstü

Antalya’nin Kumluca ilçesinde bu yil 25.’si düzenlenen Tarim ve Seracilik Festivali kapsaminda gerçeklestirilen yagli pehlivan güreslerinde baspehlivanlar Cengizhan Simsek ve Osman Kaan arasindaki tartisma, gerginlik yasanmasina neden oldu.

Bu yil 25.’si gerçeklestirilen Tarim ve Seracilik Festivali’ndeki baspehlivanlik güreslerinde çeyrek finalde Cengizhan Simsek ile Osman Kaan eslesti. Baspehlivan Simsek, Kaan’i maglup etti. Cengizhan Simsek, o esnada rakibini yerden kaldirmadan sevincini antrenörü ile paylasmak için saha kenarina kostu. Sonra pehlivan arkadaslari rakibi yerden kaldirmasi için uyardi. Osman Kaan’in yerden kalkip, sahayi terk ettigini gören Cengizhan Simsek, “Ben sevincimi yasayip gelip seni yerden kaldiracaktim. Beni neden beklemedin” diye el hareketi yapti.

Bu hareketi gören Baspehlivan Ali Gürbüz ise kendi grubundaki Osman Kaan’a yapilan harekete tepki gösterdi ve bir anda pehlivanlar arasinda sözlü tartisma yasandi. Tartisma diger pehlivanlarin araya girmesiyle son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile