Baspehlivanlar, Bahçelievler'de Er Meydanina Çikiyor

‘Pehlivanlar Bahçelievler’de kol bagliyor” sloganiyla düzenlenen 18. Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yagli Güresleri, 16 Eylül Cumartesi günü Bahçelievler Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü Bahçelievler Kampüsü’ndeki güres çayirinda gerçeklestirilecek.

Kirkpinar Güresleri’nde birincilik elde ederek baspehlivan olan Yusuf Can Zeybek ve Ismail Balaban ile Türkiye’nin en genç baspehlivani Yildiray Pala, 18. Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yagli Güresleri’ne katilacak. Mustafa Tas, Recep Kara, Mehmet Yesil Yesil, Orhan Okulu, Ismail Koç, Atilla Güzel ve Faruk Akkoyun da 16 Eylül Cumartesi günü etkinlikte kispet giyecek.

Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Ata sporumuz yagli güresi yeniden Bahçelievler’de yapmaya basliyoruz. Meshur yagli güresçilerimizin, Edirne’den Kirkpinar’dan Türkiye’mizin her yerinden 400’ü askin pehlivanimizin katilacagi 18. Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yagli Güresleri’nin yapilacagi duali çayira küçük büyük herkesi davet ediyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile