Başsavcı Ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Veda Ziyaretlerine Başladı

Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gümüş ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şamil Sevinç veda turları kapsamında Şırnak Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör'ü ziyaret etti.

Marmaris'e tayini çıkan Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gümüş ve Bursa'ya tayini çıkan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şamil Sevinç veda turlarına başladı. Gümüş ve Sevinç veda ziyaretleri kapsamında Şırnak Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör'ü makamında ziyaret ederek vedalaştı. Şırnak Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör, Şırnak'ta yaptıkları görevlerinin anısına Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gümüş ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şamil Sevinç'e birer plaket verdi. Güngör burada
yaptığı konuşmada, "Şehit yakınları ve gazilerimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum" dedi. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şamil Sevinç ise "Türkiye'de en çok şehit veren il, Şırnak. Terörle mücadelede Şırnaklı kahraman korucularımızın göstermiş olduğu fedakarlığı her zaman takdirle anacağız. Şehit korucularımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Görev başındaki korucularımıza başarılar diliyoruz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile