Batı Akdeniz'in İlk Özel Doğum Dal Hastanesi Antalya'da Açıldı

Batı Akdeniz'in İlk Özel Doğum Dal Hastanesi Antalya'da Açıldı

Batı Akdeniz Bölgesi'nin ilk, Türkiye'nin dokuzuncu özel kadın hastalıkları ve doğum dal hastanesi, Antalya'da hizmete girdi.

  Batı Akdeniz Bölgesi ' nin ilk , Türkiye ' nin dokuzuncu özel kadın hastalıkları ve doğum dal hastanesi Antalya ' da hasta kabulüne başladı . Bünyesinde laboratuvar , radyoloji , 2 ameliyathane , 2 erişkin yoğun bakım , 4 bebek yoğun bakım ünitesi , 17 yatak ve 11 servisi ile Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ' nin hasta kabulüne başladığını belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr . Dr . Ali Fuat Şengör , hastanede düzenlenen doğuma hazırlık kursunda ise anne adaylarının doğru bilgi almalarının sağlanacağını belirtti .
Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ' nde kapsamlı plates ve egzersiz programının konularında uzman eğitimciler tarafından , video , slayt ve maket gibi görsel materyallerle yürütüldüğünü ifade eden Opr . Dr . Ali Fuat Şengör , " Hastanemizde , sezaryenden ziyade , normal doğum teşvik edilmektedir . Yeni doğum yapmış annelerin sağlıklı bir şekilde zayıflayarak eski formlarına kavuşması için doğum sonrası beslenme ve egzersiz programı da uygulanmaktır " dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile