Bati Karadeniz'in Yeni Gözdesi Gülüç'ün Güzelligi Göz Kamastiriyor

Bati Karadeniz'in Yeni Gözdesi Gülüç'ün Güzelligi Göz Kamastiriyor

Bati Karadeniz’in son dönemlerde parlayan yildizi olarak adlandirilan Gülüç deresinin etrafinda yapilan sahilin ardindan yeni sosyal tesis de hizmet vermeye basladi. Gece ayri, gündüz ayri güzellik olusturan Gülüç deresinin dogal güzellikleri, açilan yeni sosyal tesis ile bölgenin yeni gözdesi haline geldi.

Gülüç Belediye Baskani Gökhan Demirtas, 2014 yilinda göreve gelmesiyle basladigi Gülüç Deresi sahil projesinin 1. Etabini kisa sürede tamamlayarak hizmete açmisti. Baskan Demirtas Gülüç sahilinin ikinci etap çalismalarinin ardindan yapimi tamamlanan sosyal tesisi de yapilan iki etkinlikle hizmete açti. Dogal güzelligi koruyan çalismalar ve isiklandirmasiyla göz kamastiran Gülüç sahili Bati Karadeniz bölgesinin yeni yildizi olma yolunda ilerliyor.

AK Partili Gülüç Belde Baskani Ismail Yilmaz ve esi Melek Yilmaz’in kizi Nevilay Yilmaz ile Ayhan Zeki Sensöyler ve esi Nevin Sensöyler’in ogullari Ayberk Sensöyler, evlilige giden ilk adimlarini Gülüç Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilen görkemli nisan ile attilar.

Bu yil 7’ncisi düzenlenen Gülüç Sünnet Söleni yine Sahil Kafeterya’da düzenlendi.

41 çocuk erkeklige ilk adimlarini atmanin heyecanini yasarken, aileleri de gurur ve mutlulugunu paylasti. Belediye binasi önünden nostalji gezi trenine binen çocuklar sahil turunun ardindan sosyal tesislere geldi. Burada çocuklari palyaçolar karsiladi. Programda ilk olarak Kur’an-i Kerim tilaveti okunurken, yapilan dualarin ardindan konusmalara geçildi.

Sünnet Söleninden konusan Gülüç Belediye Baskani Gökhan Demirtas, “41 çocugumuzun sünnetini gerçeklestirdik. Çocuklarimiza 41 kere masallah diyoruz. Biz sizlerle birlikte coskulu bir sekilde kutlamaya, mutluluga erismenin gururunu yasiyoruz. Bizleri yalniz birakmayan tüm Gülüç halkina, basta sevgili gençlerimizin anne babalarina tesekkür ediyorum. Biz de Gülüç Belediyesi olarak sizlere yardimci olabildiysek ne mutlu bizlere. Bunlarin bugünün gençleri, yarinin büyükleri, her biri bu vatana bu millete hizmet edecek gençlerimizdir. Bu çocuklarimizin sünnet ettirilmesinde katki saglayan hayirseverlere Allah razi olsun" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoglu da yaptiklari konusmada, sünnet olan çocuklarin mürüvvetlerini de görme dileginde bulundu.

Kdz. Eregli Kaymakami Ismail Çorumluoglu ise yaptigi konusmada sunlari söyledi:

“Bugün çocuk yarin delikanli olacak çocugumuz. Bundan sonraki yasantilarinda saglik, mutluluk diliyorum. Insallah memleketimize, ülkemize, Islam alemine faydali evlatlar olarak yetisecekler. Bizim biraktigimiz görevleri bu çocuklarimiz alacaklar.”

Baskan Demirtas, Katkilarindan dolayi Kaymakam Çorumluoglu’na plaket takdim etti. Öte yandan Sünnet Sölenine katki saglayan hayir sever is insanlarina da plaketler verildi.

Sünnet olan 41 çocuk daha sonra sahneye gelen robotlar ile birlikte dans ederek doyasiya eglendi. Sünnet Söleninin son bölümünde ise çocuklar için sahil bandinda at gezisi düzenlendi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile