Batman Belediyesi Önünde Kendini Yakmak Istedi

Batman Belediyesi Önünde Kendini Yakmak Istedi

Batman’da kayyum ile yönetildigi sirada belediye tarafindan evinin bakiminin bir kismi tamamlanan bir vatandas, seçim sonrasi belediyeden aldigi yardimin kesilmesi sonucu belediye binasi önünde üzerine benzin döküp kendisi yakmak istedi.

Edinilen bilgilere göre, daha önce harabe olan Aydinlikevler Mahallesindeki evi kayyum ile yönetilen Batman Belediyesi tarafindan yapilmak üzere yikilan Mehmet Sah Basaran, 31 Mart seçimlerinde belediyenin DEM Parti’ye geçmesinin ardindan evindeki çalismanin durmasi üzerine esi ile birlikte belediyeye gitti. Belediye Baskani Gülistan Sönük ile görüsen Mehmet Sah Basaran, elinde benzin bidonu ile belediye binasi önüne geldi.

Belediye binasi baskanlik girisi önünde üzerine benzin dökerek, “ben yandim belediye de yansin” diyerek kendini yakmak istedi.

Belediye güvenlik görevlileri ve zabita ekiplerinin müdahalesi ile Mehmet Sah Basaran’in kendini yakma girisimi engellendi. Olay yerine gelen polis, Basaran’i gözaltina aldi.

Basaran sosyal medya hesabindan “Batman halki bizlere sahip çikmadiniz. Batman Valiligine, Batman Belediyesine binlerce kez sorunlarimizi anlattim ilgilenen olmadi. Batman Belediyesi söz vermisti evimizin yapimini tamamlayacakti. Çaresiz durumdayiz. Suanda Batman Belediyesi önündeyim kendimi yakacagim. Üzerime benzin dökmeye çalistim. Batman Belediye Baskanligi güvenlik görevlileri bana müdahale etti, küfür ve hakarette bulundu. Bana bir sey olursa Batman Belediye Baskanligi yetkilileri sorumludur” diye paylasimda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile