Batman'da 32 Bin Kisi Saç Ekim Islemi Yaptirdi

Batman'da 32 Bin Kisi Saç Ekim Islemi Yaptirdi

Batman’da 32 bin hastaya saç ekimi islemi yaptiklarini belirten saç ekim uzmani Ömer Ugur, Arap ülkelerinden, Avrupa ve Amerika’dan bir çok hastalarinin geldigini söyledi.

Saç ekiminin mutlaka dogru uzman tarafindan hastane ortaminda yapilmasi gerektigini belirten uzmanlar, saç ekiminin titizlik, özen ve ciddi el becerisi isteyen cerrahi bir islem oldugunu dile getirdi. Kullanilan yöntemler hakkinda bilgi veren Medikal saç ekim uzmani Ömer Ugur “Saç ekimine gelecek arkadaslarimizin önceden analiz yapilmasi gerekiyor. Uzaktan gelecek hastalarimiz için önceden resim göndermelerini istiyoruz. Döner alana örme tepe profillerini çekip gönderiyorlar ona göre uygun mu veya degil mi karar veriyoruz. O yüzden yakindan da görmemiz gerekiyor zaten buraya yakin hastalarimiz geliyor analiz yapiyoruz. Eger ekime uygunsa randevularini olusturuyoruz. Tabii ki herhangi bir kronik hastaliklari olmamasi gerekiyor. Iste bazen de hastalarimizda söyle bir soru isareti oluyor: Ensem zayif yetersiz, ne yapabilirim, gögüsten veya sakaldan alim yapabiliyor musunuz? Yapan arkadaslarimiz var ama biz yapmiyoruz. Önermiyoruz, saglikli olmuyor. Saç ekim islemimiz maksimum 8 saat sürüyor. Garez sayimiz yüksekse bazen 10-12 saatlere kadar çikabiliyor. Saç ekim islemimiz bittikten sonra hastamizi VIP aracimizla otelimize birakiyoruz. Arabaya binip inerken kafasini çarpmamasi gerekiyor. Uyurken dikkat etmesi gerekiyor. Antibiyotik gibi ilaçlari veriyoruz zaten ertesi gün pansuman islemimiz oluyor üçüncü gün ilk yikamamiz basliyor ondan sonra hastamiz eger buradaysa zaten on veya 10 ile 12 gün araliklarla yikamasini biz yapiyoruz. Kabuk islemimiz oluyor kabuklar alindiktan sonra herhangi bir sikinti, iz kalmiyor zaten ondan sonra 1 ay sonra prp tedavisi öneriyoruz. Saçlarimiz 12 veya 14 günden sonra güzel bir görüntü oluyor. 3 numara gibi bir görüntü oluyor bundan sonra 3 aya kadar dökülmeler basliyor. Kimisinde çok döküm oluyor 1 ay içerisinde veya 2 ay içerisinde ama maksimum 3 aya kadar tamamen eski haline dönüyor. Ondan sonra saçlar üçüncü aydan itibaren yavas yavas çikmaya basliyor. Zaten profilimizde veya sosyal mecralarimizda paylastigimiz gibi 6 ayda veya 8 ayda saçlar yüzde elli yüzde yetmis bandinda çikiyor ama birinci yilina kadar saçlar hala çikmaya devam ediyor ve dogalligini aliyor. Özellikle tepe ekimleri 12 ayla 15 ay arasi çikislar hala devam ediyor. Tabii ki bu süreçte prp mezoterapi öneriyoruz. 1 aydan itibaren hastalarimizin veya danisanlarimizin 6 veya 8 tane prp yapmasi süreci gerçekten hizlandiriyor. Saçlar daha dogal ve daha sik duruyor” dedi.



Avrupa ülkelerinden gelip Batman’da saç ektiriyorlar”

Pandemi sürecinde saç ektirecek vatandaslarin gönül rahatligiyla bunu yapabileceklerini belirten Ömer Ugur “Pandemi sürecinden dolayi tabii ki kafalarda soru isaretleri oluyor. Sikinti yasar miyim, yasamaz miyim? Arkadaslar gönül rahatligiyla gelebilirsiniz. Hastanemiz zaten gerekli kontrolleri yapiyor. Hijyenik bir sekilde yapiliyor. Tetkiklerimiz devam ediyor tabii ki. Öncesinden testleri istiyoruz. Herhangi bir sikinti problem yasamiyoruz. Saç ektirecek danisanlarimiz bunu çok iyi arastirmasi gerekiyor. Referanslari görmesi gerekiyor tabii ki en dikkat edilmesi gereken unsurlardan birisi hastane bünyesi olmasi gerekiyor. Yani sagliktir bu. Merdiven alti merkezlerde yapilabiliyor ama sagligimiza dikkat etmemiz gerekiyor. Hastane bünyesinde olmasi daha saglikli olur. Bugüne kadar Batman’da 32 bin hastamizi agirladik. Tabii ki gün geçtikçe sayimiz artiyor. Arap ülkelerinden, Avrupa ülkelerinden, Amerika’dan birçok hastamiz geliyor. Sehir disi ve yurt disi hastalarimiz gittikçe artiyor. Bu talebi karsilamaya çaba gösteriyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile