Batman'da Evlatlarinin Katili Tutuklandi, Aile Hincini Is Yerinden Çikartti

Batman'da Evlatlarinin Katili Tutuklandi, Aile Hincini Is Yerinden Çikartti

Batman’da arkadasi Mehmet tarafindan öldürülen Ramazan Tekin’in ailesi, cinayeti isleyenin is yerine saldirarak sinirlerini çikartmaya çalisti. Olayda is yerinde 100 bin lira degerinde zarar meydana geldi.

Olay, gecen hafta Pazaryeri Mahallesi ile Kültür Mahallesi arasindaki Acetler kavsaginda meydana geldi. Mehmet ile Ramazan Tekin arasinda bilinmeyen bir nedenden ötürü tartisma çikti. Tartismada Mehmet adli sahis belindeki tabancayi çikarak Tekin’e pes pese ates etti. Cinayet zanlisi olay yerinden kaçarken Ramazan Tekin özel bir hastaneye kaldirildi. Tekin, yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Tekin ailesi husumetli Mehmet adli sahsa ait olan ve kardesinin öldürüldügü dükkanin camini kirarak içeri girip içerde bulunan esyalari talan etti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine 112 Acil Saglik, itfaiye ve çok sayida polis ekibi sevk edildi. Itfaiye ekipleri tarafindan dükkanin kepenkleri kesildi. Polis ekipleri içeri girerek dükkani talan eden kadinlari çikartarak gözaltina aldi. Dükkanda 100 bin TL maddi hasar meydana geldigi ögrenildi. Polis olay ile ilgili sorusturma baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile