Batman'da Havalarin Isinmasiyla Vatandaslar Piknik Alanlarina Akin Etti

Batman'da Havalarin Isinmasiyla Vatandaslar Piknik Alanlarina Akin Etti

Batman’in Sason ilçesinde havalarin isinmasiyla hafta sonunu firsata çevirmek isteyen vatandaslar, park ve piknik alanlarina akin etti.

Kis aylari, seçim süreci ve Ramazan ayi dolayisiyla uzun süre evden çikamayan vatandaslar, baharin gelmesiyle birlikte ailesi ve arkadaslari ile baharin ilk günlerinde bol günesli güzel havanin tadini çikarmak isteyenler adeta açik alanlari doldurdu.

Sabahin erken saatlerinden itibaren piknik alanlarini gelen vatandaslar, beraberlerinde getirdikleri kahvaltiliklar ile açik havada kahvaltilarini yapti, mangal yakarak izgaranin keyfini çikardi.

Kis aylarinin ardindan ailece güzel vakit geçirmek ve piknik yapmak için parka geldiklerini belirten vatandaslardan Lazgin Toparli, “Kis aylarinin ardindan temiz havada ailece buraya geldik. Sicaklar bitinceye kadar ailece parkta vakit geçiriyoruz” dedi.

Kalabalik bir sekilde parka geldiklerini ifade eden Aydin Basinç da, “Bütün ailemiz ile birlikte buraya geldik. Çocuklar eglensin, bizlerde temiz bir havayi solumak için geldik. Ilçemiz daglarla kapli bir yer. Burasi çok kalabalik bizim de hosumuza gitti. Manzara ve hava çok güzel. Bol oksijenli bu güzel havada bir araya gelerek hos sohbetler yapiyoruz. Burasi gerçekten çok güzel bir yer” diye konustu.

Sefa Tugyan ise, “Kis aylarinin bitmesiyle insanlarimiz kendilerini dogal alanlara birakti. Bizde bu hafta sonunu firsata çevirerek bu sekilde degerlendirmek istedik. Arkadaslarimla beraber bu parka gelerek piknik yapmak için buradayiz” ifadelerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile