Batman’da Sağlık Ocağı 4. Kez Soyuldu

Batman’da Sağlık Ocağı 4. Kez Soyuldu

Batman’da, bir sağlık ocağı 4. kez soyulurken, çalışanlar, zanlıların hala bulunamamasından yakınarak, yetkililerden yardım istedi.

Edinilen bilgilere göre, Güneykent Mahallesi'nde bulunan 15 No'lu Sağlık Ocağı'nın pencere korkuluklarını söküp içeri giren kişi veya kişiler, 10 adet bilgisayar, televizyon ve monitörleri çaldı. Sağlık ocağındaki bilgisayar ve diğer cihazların doktor ve çalışanlara zimmetli olduğunu ve her defasında çalınan cihazların paralarının çalışanlardan kesildiğini ifade eden ocak çalışanları, Batman Valiliği ve Sağlık İl Müdürlüğü'nün, sağlık ocaklarına güvenlik elemanı almalarını istedi. Hırsızlık olayları ile baş edemediklerini belirten sağlık ocağının hizmetli personeli Mehmet Latif Ay, olayların önüne geçilmesi için yetkililerin güvenlik önlemlerini arttırması gerektiğini söyledi.

Ay, yaşanan olaylarda çalınan malzemelerin ücretlerinin sağlık ocağı personelinden tahsis edildiğini belirterek, 'Hırsızlar pencere korkuluklarını söküp, camları kırarak içeri giriyorlar. Bilgisayarları, kapı üstü monitörleri ve LCD TV 'lerini çalıyorlar ' dedi.

Öte yandan, sabah saatlerinde muayene olmak için sağlık ocağına gelen vatandaşlar, bilgisayarlar olmadığı için Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne yönlendirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile