Batman'da Vatandas Belediyenin Açik Biraktigi Çukurlardan Tedirgin

Batman'da Vatandas Belediyenin Açik Biraktigi Çukurlardan Tedirgin

Batman Belediyesi tarafindan alt yapi çalismalari için açilan çukurlar güvenlik önlemi alinmadan açik bir sekilde birakiliyor. Yollardaki açik çukurlar mahalleliyi tedirgin ediyor.

Batman’da belediye alt yapi çalismalari için yollarda kazi islemine devam ediyor. Aydinlikevler Mahallesi’nde ise 2 haftayi askin süredir kazilan yerlerde derin çukurlar açik olmasi vatandasi tedirgin ediyor.

Çukurlarin çocuklar, yaslilar ve yoldan geçen vatandaslar için büyük tehlike arz ettigini söyleyen mahalle sakini Burhan Uruk, “Çukurlari açip gitmisler. Mahallenin hiçbir sekilde güvenligi saglanmamis. Bir çocuk düser mi, düsmez mi diye önlem alinmamis. Bu mahallede yasayan çocuklarimiz çok, yaslilarimiz var. Müdahale edilmesi gerekiyor. Sonuçta buraya bir çocuk düserse Allah muhafaza sonuçlari katlanilmaz olur. Bunlara müdahale edilmesini istiyoruz” dedi.

Yol çalismalarinin hizlandirilmasini ve bozuk yollar yüzünden sokaklarin toz duman içerisinde kaldigini belirten Uruk, “Yollar hep toz duman içerisinde, araçlar gelip gidiyor. Kapilar açik, insanlar hava alamiyor. Evin içerisi toz duman içerisinde. Biran önce çalismalarin hizlandirilmasini istiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile