Batman'dan Terörle Mücadelede Içisleri Bakani Soylu'ya Destek Mesajlari Verildi

Batman'dan Terörle Mücadelede Içisleri Bakani Soylu'ya Destek Mesajlari Verildi

Geçtigimiz günlerde çesitli temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile bir araya gelme firsati bulan is insanlari ve sehit yakinlari, terörle mücadelede verdigi karliliktan dolayi Bakan Soylu’ya tesekkür etti.

Geçtigimiz hafta Batman’da güvenlik toplantisina katilmak ve sehit özel harekat polislerinin isimlerinin yer aldigi Bayrak Tepe Anitinin açilisina katilan Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile bir araya gelme firsati bulan is insanlari ve sehit yakinlari, Soylu’ya terörle mücadelede göstermis oldugu kararliliktan dolayi tesekkür ederek tam destek mesajlari verdi. Batman’daki temaslarinda Içisleri Bakani Soylu’yu çiçeklerle karsilayan is insani Esat Ekremoglu, Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun terörle olan kararli mücadelesi sayesinde eskiden Batman’a gelmekten bile çekinen is insanlarinin Batman’a yatirim yapmaktan çekinmedigini ifade ederek, son dönemde bölgede yapilan yatirimlarin her geçen gün arttigini söyledi.

Is insani Ekremoglu, “Batman’da önceki yillarda yapilan terör eylemleri ve terörün destekçileri tarafindan üretilen çesitli bahaneler nedeniyle bir çok is insanimizin is yerlerine zar veriliyor, araç ve gereçlerini yakiliyordu. Havadan, sudan bahane üretenler artik istedikleri gibi is insanlarina ve vatandaslara zarar veremiyor, sokaklara korku salamiyor. Batman’da yatirim yapmak isteyen is insanlarina her türlü destek veriliyor. Bunu gören bir çok is insani Batman’da yatirim yapmis ve vatandaslarimiza is olanagi sagladi. Bu basari hikayesinin ardinda terörle mücadelede kararli çalismalar yürüten ve bahane arayanlara taviz vermeyen Içisleri Bakanimiz Süleyman Soylu var. Batman’a gerçek anlamda huzur geldi. Is insanlarimiz ve istihdam bulan isçilerimiz adina bakanimiza çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile