Fenerbahçe, 12 Ekim Salı günü 3. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor ile 72 Batmanspor takımlarının karmasıyla 16 Mayıs Stadı'nda özel bir maç yapacak.
Milli takımlarına giden futbolcuları dışındaki oyuncularıyla Batman'a gelecek olan Fenerbahçe için esnaf ve futbolseverler şimdiden kenti sarı lacivertli bayraklarla süslemeye başladı.
Geliri 2 takım arasında paylaştırılacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı 75, açık 50 ve kale arkası da 25 TL olarak belirlendi.
Batman'da ilk kez Fenerbahçe'yi izleme fırsatı bulacak olan futbolseverler, bilet fiyatlarının yüksek olmasından yakındılar. Açık ve kale arkası bölümlerine talebin fazla olduğunu belirten futbol severler kapalı türbin fiyatlarının da biraz aşağı çekilmesini istiyor.
-MİLYARLARCA LİRA HARCASAK BÖYLE GÜZEL BİR TANITIM YAPAMAZDIK-
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamit Kanağı, maçın oynanacağı 16 Mayıs Stadı'nda karşılama hazırlıklarına şimdiden başladıklarını söyledi.
Fenerbahçe'yi Batman'a yaraşır bir şekilde karşılamak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Kanağı, "Bu Batman için bir şans. Batman'ın tanıtımı için çok önemli bir fırsat. Milyarlarca lira para harcasakda Batman'ı bu denli güzel tanıtacak bir etkinlik yapamazdık. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Batman Üniversitesi'nin akademik açılış törenine katılacak olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve Devlet Bakanı Dr.Cevdet Yılmaz'ın da Fenerbahçe-Batman Karması maçını izleyeceği bildirildi.



















