Batman Tpao Bölge Müdürlüğü 59. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Batman Tpao Bölge Müdürlüğü 59. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) kuruluşunun 59. yıl dönümü Batman Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen bir törenle kutlanırken, hizmet yılını dolduran 7 personele sertifika verildi.


TPAO'nun kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törene Batman Valisi Yılmaz Arslan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder kamu kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören öncesi TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, gelen konukları kapıda karşılayarak eşiyle beraber konuklarla ilgilendi. Ardından gelen konuklar, TPAO Kristal Park Salonu'na alındı. Program öncesi TPAO Batman Bölge Müdürlüğü'nün kuruluşundan günümüze kadar yaptığı çalışmalar slayt gösterisiyle konuklara izletildi. Slayt gösterinin ardından müzik dinletisi yapıldı. Programın ilerleyen saatlerinde TPAO'nun kuruluşunun 59. yıl dönümü münasebetiyle yapılan dev pasta, Batman Valisi Yılmaz Arslan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam ve diğer kurum müdürleri tarafından kesildi. Vali Yılmaz Arslan ve TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, pastayı dilimleyerek konuklara dağıttı.

TPAO Bölge Müdürlüğü'nde 5, 10, 15, 20 ve 25 hizmet yılını dolduran 7 personel Batman Valisi Yılmaz Arslan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam ve diğer kamu kurum müdürlerinden sertifika belgelerini törenle aldı.

Sertifika töreninin ardından kısa bir konuşma yapan TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, "Bugün TPAO'nun kuruluşunun 59. yıl dönümü. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli konuklara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gün hizmet yılını dolduran 7 personele sertifikalarını yaptığımız bu güzel etkinlikle dağıttık. TPAO yıllardır bu bölgede insanların ekmek kapısı olmuştur. Nice insanlar burada çalışıp emek sarf etmiştir. Biz sonuçta çalışanlarımızla birlikte bir aileyiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile