Batman Üniversitesi Anaokulu Öğrencileriyle Şenlendi

Batman Üniversitesi Anaokulu Öğrencileriyle Şenlendi

Batman Üniversitesi, konferans salonunda Batman'daki anaokulu öğrencilerini ağırladı.

Üniversite konferans salonunda düzenlenen etkinliğe mühendislik mimarlık fakültesi dekanı Prof. Dr. Hakan Çoban, Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bahattin İşcan, MYO Müdür Yardımcısı ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemil Manap, öğretim görevlileri, öğretmenler, anaokulu öğrencileri ve aileler katıldı.

MYO çocuk gelişimi bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerin hazırladıkları etkinliklerle minikler doyasıya eğlendi. MYO çocuk gelişimi öğrencilerinin hazırladıkları müzikal oyunlar, skeç, palyaço ve noel baba gösterisiyle çocuklar doyasıya eğlendi

Halide Edip Adıvar ve 19 Mayıs Anaokulu öğrencileri de sundukları gösterilerle salondan alkış aldı. Program sonunda düzenledikleri etkinliğin amacıyla ilgili konuşan MYO öğretim görevlisi Erdal Çetin, "Buluşmamızda anaokulu öğrencilerimize, hazırladığımız etkinliklerle sosyal sorumluluğu, çevre sevgisini ve sağlıklı yaşama bilincini animasyonlarla eğlenceli bir şekilde verebilmeyi amaçladık. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirebilmelerine de olanak sağlamış olduk. Bizlerden maddi manevi yardımlarını esirgemeyen MYO Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bahattin İşcan ve Müdür Yardımcımız Cemil Manap’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Etkinlik minik öğrencilere yapılan yiyecek ve içecek ikramıyla son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile