Batman Üniversitesi Iki Kurumla Daha Protokol Imzaladi

Batman Üniversitesi Iki Kurumla Daha Protokol Imzaladi

Batman Üniversitesi, kentte kurum ve kuruluslarla ortak çalismalar yürütmek adina belediye ve Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile kültür, sanat, spor ve egitim alanlarinda is birligi protokolü imzaladi.

Batman Gençlik ve Spor Il Müdürlügünde gerçeklestirilen imza törenine, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Rohat Cebe, Gençlik ve Spor Il Müdürü Mehmet Safi Özperk ve Belediye Baskan Yardimcisi Vekili Fevzi Bakir katildi.

Protokol çerçevesinde gençlerin ve ögrencilerin yani sira akademik ve idari personelin de serbest zamanlarini sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, gönüllülük ve egitsel çalismalarla degerlendirmelerine yönelik karsilikli is birliginin tesvik edilmesi ve gelistirilmesi amaçlandigi belirtildi.

Kentte spor müsabakalarinin yogun oldugu dönemlerde Batman Üniversitesine ait spor salonunun Gençlik ve Spor II Müdürlügü tarafindan kullanilmasi, Gençlik Spor Il Müdürlügü bünyesinde çesitli branslarda çalisan antrenörlerin ihtiyaç halinde Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ile Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanliginda görevlendirmelerinin yapilmasini da içine aldigi bildirildi.

Imzalanan protokolün ardindan açiklama yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Idris Demir, protokolün, üç kurumun da yararina oldugunu, hem sosyal, sanatsal ve kültürel hem de sportif etkinliklerin tesvik edilmesini saglayacagini belirtti.

Diger kurum ve kuruluslarin teknik ve akademik ihtiyaç duyduklari her alanda Batman Üniversitesinin destek sundugunu ve sunmaya devam edecegini ifade eden Rektör Demir, protokolün hayirli olmasini diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile