Battalgazi Belediye Meclisi Toplandı

Battalgazi Belediye Meclisi Toplandı

Battalgazi Belediye Meclisi, ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Toplantı Salonunda, Başkan Selahattin Gürkan'ın başkanlığında gerçekleşen ekim ayı olağan meclis toplantısının birincisinde gündemdeki imar maddeleri görüşüldü.

İmar ile ilgili gündem maddelerinden bazıları İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilirken, bazıları ertelendi, bazıları da İmar Komisyonuna havale edildi.

Meclis toplantısında bir diğer gündem maddesi olan Malatya Uluslararası Film Festivali’ne yardım yapılmasıyla ilgili protokol ve sözleşme yapmak üzere belediye başkanına yetki verilmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşmelerin ardından gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Bulgurlu Mahallesinde imar planı sınırıyla Arena Stadyumu arasında kalan alanda imar planı yapılması ve ulaşım bağlantılarının düzenlenmesi için 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu yapılması ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu yapma yetkisinin Malatya Büyükşehir Belediyesine verilmesi teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile