Battalgazi Belediyesi Asfaltsiz Yol Birakmama Adina Kararli Ilerliyor

Battalgazi Belediyesi Asfaltsiz Yol Birakmama Adina Kararli Ilerliyor

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin Haniminçiftligi Mahallesindeki 1.5 milyonluk ulasim yatirimini yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Bu tempo ile Battalgazi’mizde asfaltsiz yol birakmama hedefimiz var” dedi.

Ilçede yasayan vatandaslarin daha kaliteli ve konforlu ulasimi için 2019 yilindan bu yana Battalgazi’de asfalt seferberligini sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Haniminçiftligi Mahallesi’ndeki 7 sokakta asfalt ve kaldirim çalismalarini tamamladi. Ulasim yatirimlarindaki program dahilinde çalismalarini sürdüren ekipler, Cihanbey mevkiinde alt yapi çalismalari tamamlanan Aydogan, Muradiye, Onur, Yesim, Samanli, Güven ve Yali sokaklarinda tamamladigi asfalt ve kaldirim çalismalari kapsaminda 1.5 milyonluk yatirimi ilçeyle bulusturdu. Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de tamamlanan çalismalari yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, hizmet askiyla çiktiklari bu yolda Battalgazi’ye yakisir yollar yapmaya devam ettiklerinin altini çizdi.

Mahalle sakinleri çalismalardan memnun

Gerçeklestirilen çalismalardan dolayi memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinlerinden Mehmet Yücetas isimli vatandas, “Battalgazi Belediyemize ve ekiplerine çok tesekkür ediyoruz. Mahallemiz toz toprak içindeydi ve bizler sikinti çekiyorduk. Yapilan bu çalismalar ile sikintilarimiz ortadan kalkacak. Mahallemiz temiz olacak. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder ve ekibine tesekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Feshi Kaya isimli vatandas ise, “Mahallemizde asfalt çalismasi yapilmasi bizleri çok memnun etti. Her yer toz toprak içindeydi. Baskanimiza ve ekibine tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

“Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum”

Battalgazi Belediyesi’nin üzerine düsen sorumlulugu fazlasiyla yerine getirdigini ifade eden Muhtar Azasi Sefer Hakverdi, “Battalgazi Belediyemizin mahallemize yapmis oldugu çalismalardan dolayi cani gönülden tesekkürlerimizi iletiyorum. Baskanimiz Osman Güder’in verdigi talimatlarla kis ayi gelmeden mahallemizdeki çalismalarimiz tamamlandi. Battalgazi Belediyesi üzerine düsen sorumlulugu fazlasiyla yerine getiriyor. Haniminçiftligi mahallesi olarak her zaman baskanimizin yanindayiz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



"Hemserilerimizin hizmetindeyiz"

Battalgazi’nin dört bir kösesinde fedakarca çalistiklarini vurgulayan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak hemserilerimizin gidecekleri yerlere rahatça ulasmasini önemsiyoruz. Ekiplerimizin Haniminçiftligi mahallesindeki 7 sokakta tamamladigi sicak asfalt ve kaldirim çalismalarini yerinde inceliyoruz. Mahallemizin alt yapi çalismasi tamamlandi ve hemen ardindan asfalt ve kaldirim çalismalarimizi baslattik. Ekiplerimiz ilçenin dört bir kösesinde özveriyle çalismaya devam ediyor. Güzel bir çalisma olmus. Hemserilerimizin her daim hizmetindeyiz. Bu tempo ile Battalgazi’mizde asfaltsiz yol birakmama hedefimiz var. Bu bölgeler 30-40 yillik bir alt yapiya sahipti ve yenilendi. Bölgemizin imar sorununa da 1 ay önce nester vurduk. Imari, alt ve üst yapisi ile birlikte Haniminçiftligi mahallemizin güzelligine güzellik katiyoruz. Battalgazi’mize hizmet söz konusu ise biz hiçbir seyden kaçmayacagimizi her zaman dile getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Hizmet askiyla çiktigimiz bu yolda ilçemizde örnek çalismalarima imza atiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile