Battalgazi Belediyesi Hayir Çarsi'sindan 300 Bin Aileye Yardim

Battalgazi Belediyesi Hayir Çarsi'sindan 300 Bin Aileye Yardim

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla Hayir Çarsisi araciligiyla 300 binin üzerinde aileye yardimlar ulastirildi.

Hayirseverlerle ihtiyaç sahiplerini bulusturan Battalgazi Belediyesi Hayir Çarsisi, 2019 yilindan bu yana 300 binin üzerinde ailenin yüzünü güldürmeyi basardi. Maddi durumu olmayan ailelere gida, temizlik malzemeleri, kiyafet gibi yardimlarin yapildigi Battalgazi Belediyesi Hayir Çarsisi, 24 Ocak depremi, pandemi süreci ve 6 Subat’taki asrin felaketi sonrasinda ilçe halkini yalniz birakmadi. Gida, temizlik ürünleri ve kiyafet yardiminda bulunan Battalgazi Belediyesi Hayir Çarsisinda, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in göreve gelmesiyle yardimlar arttirildi.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla deprem sürecinde baslatilan yardim kampanyalariyla yüz binlerce yardim ulastirildi. Hayir Çarsisi Sorumlusu Erdogan Yigit, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlari dogrultusunda yardim kampanyalarinin devam edecegini ifade ederek, “Hayirseverlerle hayir bekleyenler arasinda bir köprü olusturduk. Hayir Çarsimizin görevi hayirseverlere yardim etmektir. Ihtiyaç sahipleri bize basvuru yapiyorlar. Battalgazi ilçesi sinirlari içerisinde bulunan vatandaslarimiz Hayir Çarsisinda talepte bulunuyorlar, form dolduruyorlar. O formalari biz kendi sistemimizde arastiriyoruz, sosyal durumlarina bakiyoruz. Ona göre belediye baskanimizin yetkilendirdigi komisyon kurulu onayliyor ondan sonra vatandaslarimiz telefonla arayarak çagiriyoruz kendilerine giyim ve gida olarak yardim yapiyoruz. Yardimlarimiz her zaman devam ediyor. 3 ayda bir etaplar halinde çagiriyoruz bir vatandas aldiginda 3 ay sonra tekrar gida kolisini alabiliyor. Battalgazi Belediye Baskanimiz bizlere her zaman destek oluyor. Bu destekler sayesinde bizler yardimlarimizi her geçen gün arttiriyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile