Battalgazi Belediyesi'nden Yollara Önem

Battalgazi Belediyesi'nden Yollara Önem

Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Uluköy Mahallesi’nde toplam 18 kilometrelik 1. ve 2. kat Sathi kaplama çalismalarina basladi.

“Yol medeniyettir, Yol hayattir” sözünü Battalgazi’de yaptigi ulasim yatirimlariyla gerçeklestiren Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçe merkezinin yani sira kirsal mahallelerinde asfalt sorununu çözüme kavusturmaya devam ediyor. Hayata geçirdigi ulasim yatirimlariyla adindan sikça söz ettiren ve birçok noktada çalismalarini araliksiz sürdüren ekipler, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla Uluköy Mahallesi’nde toplam 18 kilometrelik 1 ve 2. kat Sathi kaplama çalismalarinin startini verdi. Ilçe yollarinda kalitenin yükselmesi amaciyla Uluköy’de yogun bir mesai ortaya koyan ekiplerin bu hummali çalismasi, mahalle sakinleri tarafindan da memnuniyetle karsilandi.

Ilçenin dört bir yaninda ulasim yatirimlarinin araliksiz devam ettiginin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Millete hizmetkar olma yolunda, gece gündüz demeden arkadaslarimizla çalismalari sürdürecegiz dedik ve öylede yapiyoruz. Battalgazi’mizin dört bir yaninda çalismalarimiz devam ediyor. Vatandaslarimiz, Belediyemizin ulasim yatirimlarindan memnuniyetlerini sürekli ifade ediyorlar. Battalgazi’de her kosulda halkinin hizmetinde olan bir belediye var. Hamd olsun üzerimize düsün sorumlulugu yerine getirmenin huzurunu ve mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile