Battalgazi Belediyesinden Yesil Alanlara Hazir Rulo Çim Serimi

Battalgazi Belediyesi, ilçenin farkli noktalarinda tamamladigi park ve yürüyüs alanlarinda hazir rulo çim serimini sürdürüyor.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Firat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleskesi üzerindeki 22 bin metrekare alan üzerine kurdugu Rulo Çim Tesisi'nde üretilen hazir rulo çimlerinin serim islemlerine basladi.

Ekipler, ilçenin farkli noktalarinda tamamladigi park, kavsak ve yürüyüs alanlarinda, Malatya'nin iklimine uygun, toprak ile bütünlesmis hazir rulo çim serimi gerçeklestiriyor.

Profesyonel ürün ve ekipmanlarla gerçeklestirilen söküm islemlerinin ardindan Tarihi Silahtar Mustafa Pasa Kervansarayi'ndaki yesil alanlara, Battalgazi Belediyesi Sosyal Yasam Merkezi'ndeki yesil alanlara ve Pasaköskü Mahallesi'nde yapilan Sehit Murat Dogan Çocuk Parki çevresine hazir rulo çim serimi gerçeklestirildi.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, yesil alanlari daha zengin hale getirmek adina ilçenin dört bir yaninda yesillendirme çalismalarina hiz verdiklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile