Battalgazi'de 23 Blok, Bin Dairelik 2. Etap Için Ilk Yikim Basladi

Battalgazi'de 23 Blok, Bin Dairelik 2. Etap Için Ilk Yikim Basladi

Kentsel Dönüsümde marka projelere imza atan Melikgazi Belediyesi, Battalgazi Mahallesi’nde 23 blok, bin dairelik 2. etap çalismalari için yikim çalismalarina start verdi.



Uyum içerisinde, hak sahiplerini magdur etmeden referans bir dönüsüm çalismasi yaptiklarini vurgulayan Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, “Battalgazi Mahallesi’nde 1. Etap kentsel dönüsüm çalismasi tamamlandi ve binlerce vatandasimiz orada yeni bir mahalle olusturdu. Memnuniyet çok yüksek. Simdi yikimina baslayacagimiz yer 2. Etap. Burada 23 blok, 1000 daireden olusan alanda yeni kentsel dönüsüm çalismasi Cumhurbaskani’miz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle ocak ayinda imzalanmisti. Destekleriyle bizlere güç veren Sayin Cumhurbaskani’miza, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’miza, Kentsel Dönüsüm Daire Baskanligi’miza tesekkür ediyorum. Bu dönemde böyle bir projeyi baslatmak hem belediyemiz açisindan hem Bakanlik açisindan vatandasimizin yükünü almakti. Bu yükü alma da bize yardimci oldular tesekkür ediyoruz” dedi.

Büyük emek ve özveri ile büyük bir dönüsüm çalismasi baslattiklarini söyleyen Baskan Dr. Mustafa Palancioglu, “Dönüsüm için bugün 14 yikiliyor. Yüzde 85 oraninda anlasma saglandi. Burada vatandaslarimizla uyum içinde el ele veriyoruz ve bu yikimlari yapiyoruz. Kavga gürültü olmadan hayir dua alarak bu islerimizi yapiyoruz. Su anda buradaki proje maliyeti yaklasik 700 milyon TL. Parklar, tesisler, yol çalismalari derken bu maliyet daha da artacak. Dolayisiyla 1000 daireden olusan büyük bir kentsel dönüsümü baslatiyoruz Allah hayirli mübarek etsin, kazasiz belasiz bitirmeyi nasip etsin” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile