Battalgazi'de Gençlerin Spor Alanlari Artiyor

Battalgazi'de Gençlerin Spor Alanlari Artiyor

Gençlik ve Spor yatirimlari kapsaminda verdigi talimatla Battalgazi’de gençlerin spor alanlari arttiran Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Sosyal Yasam Merkezi’nin yan kisminda yapimi devam eden 2 adet Tenis Kortu ve Basketbol sahasinda incelemelerde bulunarak, çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

Gençlik ve Spor yatirimlari kapsaminda 25 milyonluk dev yatirimi ilçeyle bulusturarak, gençlerin spor alanlari artirmaya devam eden Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Sosyal Yasam Merkezi’nin yan kisminda bulunan 2 bin 500 metrekare alan içerisinde yapimi devam eden 2 adet Tenis Kortu ve 1 adet Basketbol sahasi alaninda incelemelerde bulundu. Çalismalar hakkinda bilgiler alan ve Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de hayata geçirdigi gençlik yatirimlariyla büyük takdir toplamayi basaran Baskan Güder, spor tesislerinin yapimini kisa süre içinde tamamlayarak, gençlerin istifadesine sunmayi hedeflediklerini belirtti.



“Tenis kortlari ve basketbol sahamizi kisa sürede tamamlayacagiz”

Battalgazi’nin dört bir yanina spor tesisleri kazandirdiklarinin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Suan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yasam Merkezi’nde sportif amaçla kullanilmak üzere yapilan alanlarimizi ziyaret ettik. Suan itibariyla Sosyal Yasam Merkezi’miz aktif olarak bin 500 üyeye hizmet veriyor. Böyle bir tesisi de Sosyal Yasam Merkezi’miz ile bütünlestirmek istedik. Battalgazi Sosyal Yasam Merkezi’nin yan kismina sportif faaliyetlerde kullanilmak üzere yapilan Tenis kortlarini ve Basketbol sahasi alanlari inceledik. Malatya ve Battalgazi’mizde bu tür sporlarin yapilacagi alanlara ihtiyaç vardi. Birçok branslarda oldugu gibi bu sahalarda imkani olmayan gençlerimize ücretsiz kurs imkanlari da saglayacagiz. Insanlarin yorgunluklarini ve enerjilerini sporla atabilecekleri alanlarini hizli bir sekilde ilçemiz ile bulusturmaya devam ediyoruz. Ilçemizde amatör spor kulüplerinin yararlanacagi 2 adet sentetik sahamizin yapimi tamamlayarak, kulüplerimizin istifadesine sunduk. Bunun yaninda diger bölgelerde çalismalarina basladigimiz yari olimpik yüzme havuzu, basketbol, voleybol ve futbol sahalarimizin yapimi tüm hiziyla devam ediyor. Battalgazi’mizi bu gençlik yatirimlarimizla yeniden insa ediyoruz. Battalgazi’nin yarinlari çok daha genç olacak. Gençlerimiz spora doyacak. Yapilan bu hizmetlerin Battalgazi’mize ve gençlerimize hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile