Battalgazi'de Revize Edilen 32 Park Hizmete Sunuldu

Battalgazi'de Revize Edilen 32 Park Hizmete Sunuldu

Battalgazi Belediyesi, TOKI bölgesindeki 4 mahallede bulunan 32 adet parkta revize çalismalari tamamlayarak, yeniden vatandaslarin hizmetine sundu. Açilis programinda konusan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi’mize hizmette asla ‘tamam’ demeden çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Battalgazi Belediyesi, Çösnük, Firat, Yamaç ve Merkez Beydagi mahallerinde bulunan 32 adet parkta, bakim ve yenileme çalismalarini tamamladi. 22 bin kisinin yasadigi TOKI bölgesindeki çocuklarin güvenle kosup oynayacaklari, vatandaslarin ise huzur içinde dinlenerek keyifli vakit geçirebilecekleri ve toplam maliyeti 3 milyonu asan 32 adet Parki basta asagi revize eden Battalgazi Belediyesi, düzenledigi tören ile parklari yeniden vatandaslarin hizmetine sundu.

Merkez Beydagi Mahallesi’nde düzenlenen törene, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakir, Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Battalgazi Kaymakami Abdul Kadir Duran, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Kale Belediye Baskani Murat Koca, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Özlem Pelitoglu, Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mesut Samanli, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskani Muhammed Emin Yalçinkaya, AK Parti Battalgazi Gençlik Kollari Baskani Harun Erdem, Sivil Toplum Kuruluslarinin temsilcileri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katildi.



“Baskanimiz tasin altina koydu”

Programin açilisinda kisa bir tesekkür konusmasi gerçeklestiren Merkez Beydagi Mahallesi Muhtari Hakverdi Sevgi, “Yapimi TOKI Site Yönetimine ait toplam 32 parkimizin yenileme çalismalarini, Baskanimiz Osman Güder’in talimatiyla Battalgazi Belediyemiz üstlendi. Tasin altina elini koyan Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e vatandaslarimiz adina tesekkürü bir borç biliyoruz. Battalgazi Belediyemiz tarafindan mahallemize birde kütüphane yapiliyor ve 3-4 mahallemiz bu kütüphaneden yararlanabilecek. Allah baskanimizdan razi olsun” dedi.



“Vatandaslarimiz talep etti, biz yerine getirdik”

Programin açilis konusmasini gerçeklestiren Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Göreve geldigimiz ilk andan itibaren ilçemizde bölgeler arasi gelismislik farkini kaldiracagimiz demistik. Ilçemize hizmette hiçbir zaman ayrim yapmayacagimizin söylemistik. Hizmetlerle dolu dolu 2.5 yilimiza baktigimiz zaman hamd olsun ki Battalgazi’mizin tüm mahallelerine hizmetlerimizi esit sekilde götürdügümüzü görürsünüz. Hizmetlerimizde ve yatirimlarimizda, bu bölgeler birinci önceligimiz oldu. Bu hizmetlerimizin meyvelerini aliyoruz. Bu bölgenin kütüphane ihtiyaci vardi, onu karsiladik. Park sözü vermistik, bu bölgeye 2 adet iki büyük park açtik. Her zaman Beydagi gibi arkamizda dimdik duran TOKI bölgesindeki vatandaslarimizin, park yenileme taleplerini de yerine getirdik. Toplam maliyeti 3 milyonun üzerinde 32 tane parkimizi yeniledik ve bugünde düzenledigimiz program ile yeniden hizmete sunacagiz. Bu parklarin yapimi noktasinda ilgili birime hemen talimat verdik ve çalismalar zaman kaybetmeden basladi.

Toplam 3 milyonun üzerinde 32 adet parkimizi revize ettik. Bizler vatandaslarimiza hizmet için bu makamlardayiz. Aldigimiz sorumlugumuz büyük ve bu sorumlulugu layikiyla yerine getirmek için gece gündüz çalisiyoruz. Vatandaslarimiz yenilenmis parklarini gönül rahatligiyla kullanabilirler. Battalgazili vatandaslarimiza hizmette asla ‘tamam’ demeden devam edecegiz. Hayirli ve ugurlu olsun” dedi.



“Battalgazi’de hizmet destanlari yaziliyor”

Yapilan hizmetin Battalgazi’ye ve Malatya’ya hayirli olmasi temennisinde bulunan Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, “TOKI bölgemizde bulunan 32 parkla ilgili yapmis oldugu düzenleme ve yenileme gibi hizmetlerinden dolayi degerli Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e tesekkür ediyorum. Herkesinde bildigi üzere Malatya’da bir hizmet seferberligi var. Destanlar yaziliyor. Gerçeklestirilen bu destanlarin basinda da Battalgazi’miz yer aliyor. Bu hizmetin Battalgazi Belediyemize hayirli ve ugurlu olmasi temenni ediyor, en derin sevgi ve saygilarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

“Her açilisin ilimize büyük faydasi var”

Her hizmet açilisinin kendileri için önem arz ettigini anlatan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakir, “AK Parti olarak hizmet her açidan bizim için önemli. Bu hizmetleri görürken büyük mutluluk duydugumu da ifade etmek istiyorum. Her açilisin ilimize büyük faydalari var. Özellikle yapimi tamamlanan Parkin çocuklarimizin hizmetine sunulmasi çocuklarimizin dogayla, oyunla iç içe olmasi belki telefondan ve Bilgisayardan uzaklasmasina da vesile olacak. Emeklerinden dolayi baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum” diye konustu.



“Baskanimizi cani gönülden kutluyorum”

Battalgazi’deki çalismalari yakindan takip ettigini belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “TOKI bölgesinde yasayan vatandaslarin talebi üzerine revize çalismalarini gerçeklestiren Osman Güder baskanimizi cani gönülden kutluyorum. Baskanimiz, Battalgazi’mizi daha yasanabilir bir seviyeye getiriyor. Bunun içinde ekibiyle birlikte gece gündüz sahada ve çalisiyor. Battalgazi Belediyemiz ilçede yesillendirmeye çalismalarina da büyük özen gösteriyor. Biz yesili ve agaci seven bir medeniyetin çocuklariyiz. Yanginlar üzerinden siyaset yapanlari, milletin vicdanina havale ediyoruz. Malatya’miz için insallah daha nice açilislarda bir arada oluruz. Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Allah’a emanet olun diyorum. Allah yar ve yardimcimiz olsun" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile