Battalgazi'de Yeni Yol Açma Çalismalari Sürüyor

Battalgazi'de Yeni Yol Açma Çalismalari Sürüyor

Büyüyen ve her geçen gün daha da güzellesen Malatya Battalgazi’de yeni imar yolu açma çalismalari araliksiz sürüyor. Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, Merkez Beydagi Mahallesi’nde 600 metrelik yeni imar yolu açarak, alt temel ve temel serim çalismasi gerçeklestirdi.

Ulasim yatirimlari çerçevesindeki çalismalarina mesai mefhumu gözetmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi, ilçede yeni imar yolu açma çalismalarini sürdürüyor. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla her geçen gün daha da büyüyen ilçenin dört bir yanina yeni imar yollari kazandiran ekipler, son olarak Merkez Beydagi Mahallesi’nde 600 metrelik yeni imar yolu açarak, alt temel ve temel serim çalismasi gerçeklestirdi. Ekiplerin bu hummali çalismalarindan memnuniyet duyan vatandaslar, yaptigi çalismalar ve hayata geçirdigi projeler ile Battalgazi’nin gelisiminin önündeki engelleri bir bir kaldiran Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ve ekibine tesekkürlerini iletti.

Yeni imar yolu açma çalismalarinin artarak devam edeceginin altini çizen Baskan Güder, “Battalgazi’miz gelisimi için gerekli olan yeni imar yolu açma çalismalarimizi gece demeden gündüz demeden ve mesai mefhumu gözetmeden sürdürüyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak bir yandan yeni imar yollari açarken, diger yandan da yol yatirimlarimizi gerçeklestiriyoruz. Hizmet askiyla çiktigimiz bu kutlu yolda gece demeden gündüz demeden çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile