Battalgazi'de Zabitanin Fazla Çalisma Ücreti Bin 325 TL'ye Yükseltildi

Battalgazi'de Zabitanin Fazla Çalisma Ücreti Bin 325 TL'ye Yükseltildi

Malatya’nin Battalgazi Belediye Meclisi toplantisinda, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen zabita memuruna verilecek olan aylik maktu fazla çalisma ücreti, brüt 667 TL’den 1.325 TL’ye yükseltildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Subat ayi olagan toplantisinin 1.birlesim 1.oturumunda bir araya gelerek, 14 gündem maddesini görüstü. Agirlikli olarak imar plan degisikligi ile ilgili gündem maddelerinin görüsüldügü toplantida, zabita memuruna verilecek aylik maktu fazla çalisma ücreti de 1.325 TL’ye yükseltildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Subat Ayi Olagan toplantisini Baskan Vekili Zafer Kirçuval’in baskanliginda gerçeklestirdi. Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda yoklama, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan toplantida, ilk olarak Ocak ayi olagan toplantisinin karar özeti oy birligiyle kabul edildi. Toplam 14 gündem maddesinin görüsüldügü meclis toplantisinda, agirlikli olarak imar plan degisikligi ile ilgili gündem maddeleri görüsülerek karara baglandi. Toplantida imar plan degisikligi ile ilgili bazi maddeler kabul edilerek karara baglanirken, bazi maddelerde ilgili komisyona havale edildi. Toplantida Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen zabita memuruna verilecek olan aylik maktu fazla çalisma ücreti, brüt 667 TL’den 1.325 TL’ye yükseltildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Subat ayi olagan toplantisi 1.oturumunun 2.birlesimi için 3 Subat Cuma günü Saat: 14.00’te Battalgazi Belediyesi Meclis Salonunda yeniden bir araya gelecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile